Speltips: Måleri i Iran?

Låååååånga fredagen är här och vad vore bättre än att ta en titt mot Persiska viken och ligan i Iran!

Torsdagens blogginlägg blev lyckad sådan där KhounehBeKhouneh till slut vann med

3-0 och vi hann även med att refilla i matchen under halvtid med positiv utgång.

Cupfinalen i UAE och överspelet på Ö 2,5 var hemma redan i minut 60 medan vi gick bet på Ö 3,5 refillen trots massor av lägen.

Igår var igår och idag är idag och ny dag. Gäller att ligga i och inte släppa ner garden för då får vi spelgudarna emot oss genast. Matchen vi tar sikte på är den mellan ligans båda bottenlag, nämligen: MeshkiPoshan – EsteghlalKhuzestan. Hemmalaget MeshkiPoshan placerar sig sist med endast 15 inspelade poäng med 15 gjorda samt 37 insläppta mål. Lag har haft extrem svårt för att vinna(2 vinster på 25 matcher) och har tidigare under säsongen spelat mycket snålt spel där (som flesta andra lag i ligan) försvarsspel prioterats före anfallsspel. På sina senaste matcher där man spelat med kniven på strupen har man släppt på de flesta försvars-bromsarna som man haft och spelat mer eller mindre huvudlös och hawaii-artad spel. Detta har inneburit att det blivit fritt fram motståndare att göra sina mål samtidigt som man kunnat peta in lite mål här och var.

Gästerna EsteghlalKhuzestan som placerar sig på platsen ovanför sina motståndare har 23 poäng med 17 gjorda samt 35 insläppta mål. Även här har vi ett lag som är i behov av samtliga poäng. Även om man med största sannolikhet kommer att ha fokus på att få med sig en poäng hem så kommer lägen att dyka och med tanke på MeshkiPoshans ihåliga försvar så lär man göra minst ett mål framåt.

Ett hemmalag som MÅSTE ha tre poäng och ett bortalag som behöver få så många poäng som möjligt kommer innebära att vi får se minst ett par mål i matchen.

Spel i matchen: Ö2 @ 1.94 hos Pinnacle






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt