Speltips: Dagens dubbel från arabiska halvön!

En snabb och kort blogginlägg inför två av dagens matcher i AFC-CL med avspark

kl. 16:15.

Vi börjar i UAE och mötet Al Wasl-Perspolis. Hemmalaget åkte på förlust i Theran förra veckan och har gett upp turneringen till förmån för inhemska ligan där man slåss om tredjeplatsen. En plats som ger laget möjlighet att spela AFC-CL även nästa år. Man har matchats tufft och formen varit på dekis. Många nyckelspelare har gått skadad och inte tillbaka i full matchform ännu. Man hade en ung startelva förra veckan och något som man fortsätter i dagens match enlig tränaren. Hurvida brassarna Lima och Caio kommer att få spela eller ej är inte bekräftat på åt något håll men mesta talar för att åtminstone Caio kommer att vilas. Perspolis kommer till matchen helt avslappnade och kan spela utan press. Man ställer upp med ordinarie lag och bör inte ha några problem att avfärda dagens värdar Al Wasl.

Spel i matchen: Perspolis -0,5 @ 1.74 hos SBObet

Gruppens andra match spelas i Qatar där Al Sadd tar emot Nasaf Qarashi från Uzbekistan. Al Sadd ställer upp med helt ordinarie lag och man lät sin stjärnor vila i senaste ligaomgången då man inte hade något att spela för. Även Xavi är tillbaka i truppen och kommer troligtvis att starta idag. Uzbekiska lag är väldigt svaga på bortaplan och nästan aldrig lyckas med att knipa några poäng. Idag ställs man mot ett starkt hemmalag som vill avgöra matchen snabbt och enkelt avfärda sina gäster.

Spel i matchen: Al Sadd -1 @ 2.05 hos SBObet

 

Ni har väl inte missat MAXspelet som har avspark 13:15:

https://1x2.se/spelbloggar/46/abay/6980/vi-tar-tractorn-till-banken

 

Abays blogg

Abay

Abay brinner för asiatisk idrott med fotboll som huvudintresse. Vid mästerskap (även vissa andra turneringar) är både volleyboll, basket och handboll av intresse också. Även "bonnboll" är del av Abays områden då han varit aktiv där inom olika roller. Vill ni prata udda idrotter och mindre kända ligor så är Abay rätt person att prata med!

Sveriges bästa

Kända profiler