Speltips: Bruncha i Iran!

Efter några dagars frånvaro är vi nu tillbaka med nytt blogginlägg där iranska div I är i fokus. Nästan full omgång och tre matcher som kallar på extra uppmärksamhet.

Toppen mot botten, mittenmöte och topplag i from Vs. Bottenlag ur form

blir dagens ledord.

Mittenmötet:

Först ut tar vi givetvis Malavan. Hemmalaget Mes Rafsanjan är alldeles för stora favoriter och det kommer bli en mycket jämn match. Båda lagen kommer med helt ok form och har inte förlorat på länge. Malvan kommer med ordinarie trupp och stärkta av derbysegern mot Nassaji i förra omgången. Man har även gjort hela fem mål på sina senaste två samt att man gjort mål i fem senaste matcherna. Vi kommer att få se en tight tillställning där lagen inte vill ge bort någon poäng. Malavan som kommer backa hem och satsa på kontringar och ett Mes Rafansjan som kommer att försöka gå för seger men samtidigt inte vill ge bort allt för stora ytor. Detta innebär att man kommer att stanna kvar med fler spelare på egen planhalva än nödvändigt och därmed inte kunna få det tryck som man kanske önskar sig. Malavan kommer att satasa på omställningar och med målformen man har just nu kommer man att göra minst ett framåt.

Spel i matchen: Malvan +0,25 @ 1.90 hos MrGreen

Toppen mot botten:

Serieledande Naft Masjed Soleiman har bara kört på under säsongen och vunnit det mesta som kommit i deras väg. Man har dock lite av svacka just nu och inte vunnit på tre omgångar. Laget har totalt tre förluster på 23 omgångar, varav två av dessa har alltså kommit under senaste månaden. Lagen bakom i tabellen har börjat knappa in poäng för poäng och för att inte släppa förbi något lag måste man börja vinna matcher igen. Vad vore då bättre än att möta seriens överlägsen sämsta lag på hemmaplan? Ett RahAhan som är helt under isen och tagit endast fyra poäng under säsongen med åtta gjorda framåt. Klubben befinner sig på ruinens brant och finns absolut inget som kan rädda laget på något sätt. Naft Masjed Soleiman kommer att gasa, gasa och återigen gasa under matchen. Dels för att säkra tre poäng men även för att bättra på målskillnaden som skulle kunna bli avgörande i slutändan när serien summeras.

Spel i matchen: Naft Masjed Soleiman -1,5 @ 1.83 hos MrGreen

Topplag i form vs Bottenlag ur form:

Iran Javan Bushehr tar emot seriens kanske formstarkaste lag Khooneh Be Khooneh. Bortalaget som går tåget(ej SJs utan de japanska) och vinner match efter match. Man har en poäng upp till andra och fyra till första platsen som innebär uppflyttning. Man kommer från två tuffa matcher där man derby besegrade Nassaji och omgången efter vann ödesmatchen mot serieledarna Naft Masjed Soleiman. Allt annat än tre poäng skulle vara mindre form av katastrof då laget byggt hela sin säsong på att ta steget upp till högsta serien. För att klara målet är tre poäng ett måste i matcher som denna. Hemmalaget Iran Javan har desto tuffare i botten. Man har fyra förluster på fem senaste och enda segern har man tagit mot krislaget Saba. Khooneh Be Khooneh kommer inte att missa möjligheten till att ha fortsatt kontakt med topp två och jag tror vinsten blir ganska bekvämt till slut.

Spel i matchen: Khooneh Be Khooneh -0,25 @ 2.0 hos bet365






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt