Speltips: Fartfylld värre.......

Trevlig lördag lider mot sitt slut och jag sitter här och är extra nöjd med att analysen på dagens match stämde så bra. Båda spelen(BTTS+Sanat +0,75) satt, en av brassarna gav Sanat ledningen och Foolad spelade återigen en oavgjord match. Kan en analys bli bättre än så? Tror inte det och just därför kan det bara gå utför framöver……….Skämt åsido så är jag nöjd och hoppas att det var många som följde med på spelen, samt att vi fortsätter sätta kommande spel också!

Imorgon söndag väntar ett toppmöte i Iran mellan två av ligans absolut formstarkaste lag, nämligen ZobAhan och Esteghlal. Matchen gäller väldigt mycket för båda lagen då åtråvärda AFC-CL platser står på spel. ZobAhan kommer en streak på fem raka vinster medan Esteghlal har två vinster och tre oavgjorda under samma period. Vi kommer att se två lag som har absolut toppform och som inte kommer att ”ge sig” i första taget. Till skillnad från de flesta andra matcher från iranska ligan kommer vi att få se en fartfylld match där lagen kommer att gå för vinst.

ZobAhan är på tredjeplats i tabellen med 35 inspelade poäng och två upp till andraplatsen som just nu innehas av Foolad. Motståndarna Esteghlal har efter en bedrövlig ligastart(man låg nästsist ganska länge) lyft sig ordentlig sedan tränarbytet och återfinns numera på en sjätteplats med 32 inspelade poäng. Vinst imorgon söndag för Esteghlal och vi får getingbo på platserna 2-6 där det skiljer endast två poäng. Förlust och man tappar kontakten med ZobAhan och andraplatsen och blir även kvar på sjätteplatsen.

Som ni märker så står mycket på spel för lagen, förutom att båda har riktig bra form och gör mål nästan i sina samtliga matcher.

Summa summarum: Vi kan förvänta oss fartfylld match där lagen vill verkligen ha samtliga tre poängen!

Spel i matchen: Ö 1.75 @ 1.75 hos Betser

Vill man ha högre odds är Ö2 ett bra spel!

Jag har även tagit en dubbel från Kuwait: Topplaget Al Kuwait tar emot Al Salmiya och allt annat än en vinst vore stor överraskning.

Andra matchen är den mellan Al Qadisa och Al Arabi. Hemmalaget som är ett lag för toppen sladdar något i tabellen men vann Crown Prince Cup efter straffar mot Kuwait och fått självförtroende. Man är även i behov av vinsten för att kunna starta sin klättring i tabellen och kanske kanske kunna hota Kuwait om ligatiteln längre fram i säsongen.

Dagens dubbel: Kuwait + Qadisa @ 2.29 hos bet365






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt