Speltips: Hey ho, lets go.......

Dags för årets första blogginlägg och som så ofta gånger förr vänder vi blickarna mot Persian Gulf League och omgångens matcher.

Efter 17 spelade omgångar så börjar de större lagen visa att de fortfarande är bättre och trots knackig start från många av dessa så har klättringen åter börjat och som det känns nu kommer placeringarna bli ungefär som man trodde i inledningen med ett par undantag. Ett par av dessa lag kommer att mötas under veckans omgång och en match vi tar sikte på. Upphaussade Pars Jonoobi som tar emot (forna) storlaget Sepahan.

Pars är laget som charmat alla i Iran under första tredjedelen av säsongen men som haft det knackigt under en period. Man spelade frisk fotboll utan att vara rädd för motståndare och bara kört på i sina matcher. Under perioden när man presterade som bäst var känslan att laget var oslagbara och ingenting kunde stoppa men nu visar man mer mänsklig sida och hade man inte haft så många poäng redan så hade laget tillhört nedre delen av tabellen. Lagets enda seger sedan början av november kom mot jumbon

SiahJamegan (som numera bytt namn till Meshkiposhan) för ca en månad sedan och det efter en feldömd straff i 95e . Laget har haft svårt med målskyttet med endast två gjorda framåt på sina fem senaste. Försvarsmässigt har laget presterat bättre med fyra insläppta under samma period men fått mer eller mindre rotera i backlinjen under varje match pga skador och avstängningar. Något som laget drabbats av även till omgångens match då bla Umana drog på sig rött i förra matchen.

Motståndarna Sepahan har haft allt annat än bra säsong hittills och inte fått något att fungera överhuvudtaget. Lagets största bekymmer har varit målvaktsposten och det har man åtgärdat genom att värva syrisk landslagsmålvakt och genast höjde sig hela laget genom att pulverisera Padidgeh i förra omgången med hela 4-0. Oerhörd viktigt för hela laget att visa styrka och bevisa för både sig själva och fansen att kapacitet finns och hoppet lever.

Jag är ganska säker på att Sepahans klättring äntligen har börjat och det i kombination mder Pars mindre bra form samt oddsen vi bjuds så blir följande spel:

Spel i matchen: Sepahan 0 @ 2.02 hos Betser

Morgongdagens andra match är mötet Foolad-Meshkiposhan(SiahJamegan). Toppen mot botten. Kanonform mot mindre bra form. Allt annat än hemmavinst skulle förvåna mig!

Tips: Foolad -0,75






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt