Speltips: Janssons, skinka, köttbullar och iransk fotboll.........

Senaste blogginlägget gav ok utdelning med plumpen ZobAhan. Man brände så många lägen att matchen blev plågsam att följa. Övriga två matcher gav en hel och en halv vinst. Vi ställer in siktet på Julafton och Persian Gulf League och avslutande matcher från omgången som påbörjades i fredags.

Matchen vi tar sikte på är en som faktiskt rekades så sent som i tisdags från iranska cupen, nämligen TractorSazi-Esteghlal Khuzestan. Då i cupen och nu i ligan.

Tractor hade med sina nyförvärv i tisdags men gjorde en medioker insats där man till slut förlorade på straffar efter att det slutat 0-0. Jag har dock fortsatt förtroende och står fast vid att laget kommer att prestera mycket bättre i ligans andra halva än vad man gjorde innan uppehållet. Laget har stor press på sig och måste prestera direkt och en hemmamatch mot mediokra Esteghlal Khuzestan kan bli perfekta avstampen mot resterande delen av säsongen.

Esteghlal Khuzestan är som jag nämnt flera gånger tidigare ett sjunkande skepp men som med näbbar och klor kämpar och sliter för sina poäng. Man är mer eller mindre utspelade i sina bortamatcher. Deras unga manskap har ännu inte vunnit någon bortamatch i ligan och har som många andra lag i ligan som mål att åka hem med poängen som man startar matchen med. Man kommer att ha siktet inställt på cup-semin under kommande vecka och lär även spara på krafterna.

Vi kan förvänta oss press från Tractor på en förhoppningsvis välbesökt arena och kallt väder, eller varför inte lite snö och kyla?

Hemmplan, kallt väder, bättre trupp samt revanschlusta kommer att fälla avgörandet och Tractor med full trupp är i grunden ett lag som är klasser bättre och därför blir spel som följer:

Spel i matchen: Tractor -0,5 @ 2.0 hos bet365

Övriga matcher:

Foolad-Perspolis: En match som Perspolis normalt ska vinna och jag tror de även kommer att göra det men avstår spel då det inte finns värde i oddsen. Normalt hade jag följt matchen live och ev. lagt spel men fullt upp med julfirande under morgondagen.

Esteghlal-SanatNaft: Esteghlal med grym form och boostad självförtroende tar emot Sanat som har struligt kring laget(tränaren beklagat sig och ekonomin inte bästa) och som nu troligtvis gett upp hoppet om ligan och lär gå all in på cupen.

Lagen möts igen i cup-semin på nyårsdagen med Sanat som hemmalag.

Tips: Esteghlal -0,5

ParsJonoobi-Gostaresh: Pars med vikande form och Gostaresh som vägrar lyfta trots bra trupp. Hemmaplan fäller avgörandet till slut.

Tips: Pars 0






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt