Speltips: Abays bekännelser........

Nog om det och vi blickar framåt och dagens drabbning från Persian Gulf League, eller iranska ligan som det kallas av somliga. Matchen vi tar sikte på spelas i utkanterna av Tehran och är mellan Peykan – TeractorSazi.

Hemmalaget med en relativ ung trupp har överraskat samtliga (inklusive mig) med frejdigt spel och ligger i toppen av tabellen. Truppen innehåller endast två spelare som passerat 30 medan övriga är under och majoriteten är 20+ ålder. Man har även kryddat med tre bra(med ligans mått mätt) afrikanska spelare som bidragit till framgångarna. Hur länge man lyckas hålla sig kvar i toppen återstår att se men oavsett är det kul att man satsar på yngre förmågor och det ska man ha all cred för.

Dagens motståndare då? Teractor är ett av populäraste lagen i landet och håller till i staden Tabriz och provinsen Azerbaijan. Storklubb som alltid har som mål att vinna ligan. Årets säsong kommer dock att bli en mellansäsong då FIFA har satt värvningsstopp pga. uteblivna löner till utländska spelare och tränare. Detta har medfört att även Teractor har unga spelare i truppen. Man har ett par rutinerade spelare kvar eftersom dessa redan hade kontrakt när förbudet kom. Laget har ganska bra offensiv men svagheter i defensiva spelet. Pressen från hemmafansen har gjort att man spelat bättre på bortaplan än matcherna man spelat hemma. Jag tror det beror på att hemma har man kravet att styra matcher medan borta kan spela mer avslappnad och satsa på omställningar.

Massvis av unga och offensiva spelare, lag som gör mål nästan varje match, lag som kontrar bra leder fram till följande spel i matchen:

Spel i matchen: Ö 1.5 @ 1.57 hos bwin (lägsta spelbara 1.50)

Den som vill ha högre odds kan plocka Ö1,75 eller Ö2

Båda lagen gör mål är ett bra alt. spel.Eftersom jag sällan/aldrig kör den sortens spel så är det heller inget jag rekar ut men för er som är förtjusta i det är det att något att fundera över. Matchen kan nämligen mycket väl sluta 1-1.

BTTS @ 2.12 hos 888sport

Bonustext: OM det nu finns folk som läser mina blogginlägg så har ni säkerligen noterat att jag nästan aldrig skriver några spelarnamn och undrar troligtvis vad detta beror på! Svaret till det är ganska enkelt: Jag både är usel på namn och allmänt ointresserad av att lära mig namn på spelare. Detta har medfört att jag flera gånger helt enkelt blandat ihop spelare och lag och vem som spelar vart. För att undvika fler sådana pinsamma misstag undviker jag i det sista att nämna spelarnamn. Ansikten och vem som är vem har jag däremot inga som helst problem med!

Missa inte övriga spel för dagen som ligger i spelboken!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt