Speltips: Trippelvinst i ett & samma inlägg??

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Dags för lite volleyboll, nämligen Grand Champions Cup som spelas i Japan.

Respektive kontinentmästare plus hemmanationen Japan deltar i turneringen som tyvärr saknar afrikansk deltagande. Detta pga. att endast de högst rankade kontinenterna fick delta och eftersom Afrika rankas som femma så får man stå vid sidan. Synd kan jag tycka då såna här interkontinentala turneringar brukar leda utvecklingen framåt. Italien har istället fått ett wild card att delta och det innebär vi har sex lag som spelar.

Imorgon bitti, närmare bestämt runt 05:40 börjar andra omgångens första match och den spelas mellan Brasilien och Italien. Brassarna slog Frankrike i omgång ett i tre raka men det var jämna set och med lite mer flyt kunde fransmännen fått med sig både ett och två set. Italien däremot förlorade mot Iran efter fem set. Man hade flytet som Frankrike saknade när man tog hem två jämna set efter underläge. Man har föryngrat sitt lag mycket och det mesta av rutinen är borta.  Jag tror Brasilien tar en komfortabel seger, troligtvis vinner man i tre raka men det finns viss möjlighet för Italien att kunna knipa ett set och detta gör att jag väljer poänghandikap före setspel.

Spel i matchen: Brasilien -12,5p @ 1.85 hos Coolbet

Dagens andra match spelas mellan USA som körde över hemmanationen i sin första match och Iran som gjorde bra första match mot Italien och överraskade positiv. USA är helt klart bättre laget men jag är övertygad om att Iran kan och kommer att störa i minst ett par av seten och ta minst ett av dessa.

Spel i matchen: Iran +2,5 set @ 1.45 hos Coolbet

Till sist har vi hemmanationen och turneringens absolut sämsta lag som spelar emot unga duktiga Frankrike. Här kommer fransmännen att höja sig rejält och göra processen kort!

Spel i matchen: Frankrike -13,5p @ 2.0 hos bet365

Abays blogg

Abay

Abay brinner för asiatisk idrott med fotboll som huvudintresse. Vid mästerskap (även vissa andra turneringar) är både volleyboll, basket och handboll av intresse också. Även "bonnboll" är del av Abays områden då han varit aktiv där inom olika roller. Vill ni prata udda idrotter och mindre kända ligor så är Abay rätt person att prata med!

Sveriges bästa

Kända profiler