Speltips: Mirakel finns!!!

Det är med sorg och gråten i halsen som jag skriver den här texten med tillhörande spel…………

Idag avslutas iranska div 1 och tre lag slåss om en direktplats, kvalplats samt att sluta på fjärde plats och spela kvar i samma division nästa säsong.

Mitt kära Malavan som jag följt i vått och torrt ända sedan jag föddes har sämst utgångsläge. Förutom en vinst i egna matchen är man i behov av hjälp från andra lag för att kunna göra en sista klättring till tabellens ”roligare” del. På andra plats och just nu innehavare av direktplatsen har vi Sepidrood som har ganska svår hemmamatch. Man spelar nämligen regionderby mot Nassaji. Enligt mig har man haft stolpe in hela säsongen och förtjänar egentligen inte platsen men jag är färgad också när det gäller frågan (Större rivalitet än den mellan Malavan och Sepidrood får man leta efter. Slå ihop AIK+MFF och låt de möta Blåvitt, där har ni måttstock på hatet städerna/lagen emellan).

På tredje plats och just nu innehavare av kvalplatsen har vi Gol Gohar som i mitt tycke har bäst utgångsläge, då man möter redan nedflyttningsklara Yazd. Är det någon gång laget ska kunna ta klivet upp igen(har varit där en gång tidigare) så är det nu. Man har haft bästa anfallet under hela säsongen, har motivationen för tre poäng och jag tror man kniper chansen.

Inför dagens matcher ser tabellen ut som nedan:

  1. Sepidrood 58p +10

  2. Gol Gohar 57p +14

  3. Malavan 57p + 7

Utifrån tabelläget och vilka lagens respektive motståndare är så blir mitt val ett MAXspel på Gol Gohar som jag tror kommer vinna matchen mot ett omotiverad Yzad som redan tagit semester och som lär ha tankarna på helt andra ställen än på matcharenan.

OM jag får drömma mig bort lite och tro på ett mirakel så hoppas jag att Malavan(helst med nio mål lr fler) och Gol Gohar vinner sina matcher samt att Sepidrood tappar poäng i sin! Då skulle MAXspelet sitta, Malavan få kvalplatsen och Sepidrood harvar för evigt i div 1!

Spelet som jag tar är som följer:






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt