Speltips: OS i Pyeongchang: Klassisk sprint Herrar - Norrmännen visar vart skåpet ska stå?

Hej!

Skiathlonerna föll inte väl ut med tanke på speltipsen från min sida. Teresa Stadlober var nära en plats bland de sex främsta, men slutade tillslut sjua.

Herrarnas lopp bjöd på en knall i form av seger för norrmannen Simen Hegstad Krueger. Cologna slet hårt och orkade inte med att ta någon medalj, och lite längre ned i resultatlistan, så åkte Jens Burman upp alldeles för många placeringar på slutet för att kunna rätta det spelet grönt.

Nya tag idag efter en vilodag från längdskidorna igår.

Klassisk sprint Herrar - Spelstopp 13/2, 12.00.

Vi kliver in i tisdagsförmiddagens sprint och har en jättefavorit i form av Johannes Hösflot Kläbo som står i ca 1.20 gånger pengarna. Ett så lågt odds har jag aldrig sett i sprintsammanhang. Rättmätig favorit kanske han är, men inte till det oddset.

Istället har jag siktat in mig på en annan duktig klassisk sprinter från vårt västra grannland, i form av Emil Iversen.

Emil Iversen - Topp 6 - till oddset 1.75 hos Unibet med 5 units.

Inte uttagen till att köra Skiathlonen, men här är en av hans absolut bästa discipliner.

Han har visat god form i klassiska sprintar förut, och den här säsongen, i de två klassiska sprintarna har Emil Iversen varit femma respektive tvåa.

Femteplatsen i Lillehammer i början av december, och andraplatsen i slovenska Planica, i näst sista genrepet. Den enda som besegrade honom där, var just fenomenet Johannes Hösflot Kläbo.

Förhoppningvis är formen och känslan i kroppen god hos Iversen med tanke på att han, till skillnad från några av dagens konkurrenter, inte körde söndagens 30km långa Skiathlon.

Följde upp andraplatsen i Planica med att ta sig till final i fristils-sprinten i Seefeld.

Emil Iversen håller en hög lägstanivå och i klassisk sprint är han en av de absolut bästa, och har en god spurtförmåga. Här tror jag på honom och att han går till final (Topp 6) spelas.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt