Speltips: Hälsingederby

Det har vart en hektiskt del på jobbet för min del senate veckorna så därför har tyvärr inläggen här blivit mer än sporadiska. Nu har jag däremot avsatt lite tid för detta och kommer då bjuda på ett fint spel hämtat från tisdagens Hälsingederby mellan Edsbyn v Broberg.

Matchen på förhand tror jag kommer bli väldigt jämn och underhållande. Mötena dessa lag emellan bjuder ofta på bra spel, jämna matcher och en helt okej kvot med mål. Jag tror inte tisdagens match blir något undantag. Broberg öppnade starkt hemma i nya hallen och slog Tillberga ganska enkelt med 10-2. Edsbyn fick kämpa lite hårdare i sin premiär borta mot Vänersborg i en match där man tillslut vann med 4-3 efter att ha tappat en 4-0 ledning i paus.

Med det sagt så tror jag att Broberg kommer kunna stå upp bra trots Edsbyns hemmafavör och det är inte helt omöjligt att man kan få med sig ett bra resultat hem till Söderhamn. För den som vill sticka ut hakan så finns Broberg till 4.30 hos Unibet. Jag själv kommer lägga mina pesetas på en spelare istället för ett lag, närmare bestämt på nummer 10 i Broberg, Martin Söderberg.

Söderberg visar år efter år att han är Brobergs absolut viktigaste spelare och inledde säsongen med ett hattrick hemma mot TB. Med rötter i Edsbyn så är dessa matcher alltid av lite extra vikt för honom. Han har, de 3 senaste säsongerna i grundserien, gjort minst 2 mål på bortaplan mot Edsbyn. Tycker det stärker min tes att det ger honom lite extra tändvätska att spela i sin hembygd. Att han dessutom är förste straffskytt gör ju inte att chanserna minskar att hänga några kassar i ett hett derby. Mitt spel kommer därför rätt och slätt bli Martin Söderberg ö1.5 mål till 3.00 hos Betsafe, 3/5 units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt