Speltips: Champions League-rekar

Fantastisk fotbollsvecka bakom oss med en riktigt skön storseger för Liverpool. Nu gäller det att Klopps mannar kan börja hitta tryggheten i spelet och inte svajar så mycket i insatserna. Veckan som väntar är till och med snäppet vassare utbudsmässigt än den gångna, och roligast av allt är att Champions League är tillbaka.

Det känns som att Paris har en chans att utmana om CL-titeln den här säsongen. Laget ser mer stabilt ut än tidigare och Zlatan har kanske aldrig varit bättre. Nu är det upp till bevis mot Chelsea. Som det har sett ut ska det mycket till om inte PSG går vidare, jag tror att det kommer vara avgjort redan efter första mötet. Mina spel är PSG vinner till 1,65 och PSG att vinna + Zlatan som målskytt med Wincast till 2,60. Dessutom kan man hitta ett boostat oddserbjudande hos Unibet på att PSG går vidare. Kolla in siten under tisdagen för mer info.

Onsdagens mest intressanta match är den mellan Roma och Real Madrid. Roma har hittat formen igen under Spalletti med fyra raka segrar i ligan. Romas problem är att de ofta spelar försvar med huvudet under armen, det är för naivt och ihåligt. Sånt straffar sig mot Ronaldo & co. 1,80 på Real är taget, spelar även att Real att göra över 2.5 mål till 3,15.

I de övriga CL-matcherna den här veckan tror jag på seger för formstarka Gent hemma mot Wolfsburg till 2,80 och att Artem Dzyuba kommer göra mål för Zenit i matchen mot Benfica.

Ha det gott,

Glenn






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt