Speltips: Liverpoolspel till helgen!

Tjena på er,

Vilken match vi fick se i onsdags mellan Liverpool och Arsenal. Hela omgången i veckan var den bästa under säsongen underhållningsmässigt. Med mycket mål och dramatik, det som gör att man älskar Premier League. Extra kul att Liverpool gjorde en bra match och till slut lyckades ta en poäng mot topplaget Arsenal. När de ordinarie försvarsspelarna är tillbaka så finns det hopp om att laget kan klättra i tabellen, som det är nu finns det luckor i defensiven med Sakho och Touré på mittbacken.

På söndag väntar ännu ett test för Klopps mannar, det kanske största på hela säsongen, hemmamötet med Manchester United. De här matcherna är alltid speciella och stämningen är på topp på Anfield. Båda lagen spelade 3-3 i veckan och verkar ha fått ordning på anfallsspelet åtminstone. Rooney, som varit blek hela säsongen, har vaknat till liv och gjorde två mål mot Newcastle i veckan. Honom får Liverpool hålla ett extra öga på om det ska bli tre poäng på söndag.

Jag tror på ännu en målrik match med högt tempo. Båda lagen behöver en seger här för att få kontakt med topplagen. Över 2.5 mål spelar jag till 2,23. Det brukar smälla bra när lagen möts och att korten haglar tillhör inte ovanligheterna. Chris Smalling såg otajmad ut mot Newcastle och fick även en varning i den matchen. Han kan mycket väl få syna det gula igen. Spela Smalling att få kort till 4,75.

Ha det gott

/Glenn






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt