Speltips: Chelsea - Manchester utd

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Svenska Cupen spelet satt fint igår även om jag personligen inte gillade slutresultatet i matchen då Häcken vann med 3-0. Men ny dag och nya tag right?

På dagens schema står en FA Cupmatch imellan Chelsea och Manchester United en match där Chelsea går in som favoriter vilket dom ska göra.

Manchester United är allt annat än stabila och senast mot Rostov så såg dom direkt bleka ut stundtals. Att få med sig 1-1 på bortaplan mot betydligt sämre motstånd och med den elvan så är det ju allt annat än bra. Dock ska man ej kasta smuts på Rostov som gjorde en bra match trots allt. Jag tror inte dom är utträknade direkt i returmötet. Matchen innan så kryssa dom emot Bournemouth så vi får se hur dom står emot ett Chelsea i riktigt bra form?

I dagens match så är Ibrahimovic avstängd. .Rashford samt Martial är out och även Rooney rapprteras det om. Kaos i avbräck för United.

Chelsea kommer till denna match med en hel veckas vila och i bra form! Dom har inte förlorat en match sen bortamatchen mot Tottenham där dom föll med 2-0 så 10st raka utan förlust är imponerande. Lägg till också att dom är otroligt starka hemma denna säsong och riktigt slagkraftiga.

Men vill vi inte ha mål utan vi vill ha hörnor för det är trots allt det fotboll går ut på!

Skämt åsido så har dom två senaste mötena spelats just på Stamford Bridge och båda dom mötena har varit otroligt hörnrika. 

Vi har 12 respektive 21st hörnor i dom mötena vilket gör att mitt totalspel ser väldigt bra ut på förhand. Jag kommer också spela ett asian spel på Chelsea. 

Chelsea snittar 6.6 hörnor på hemmaplan medans United snittar 5.1 i slagna hörnor så jag kommer lira ett likadant spel som i Svenska Cupen mötet igår imellan Häcken och AIK.

Mourinho har nog lite huvudvärk inför dagens möte och jag är skeptiskt att hans "parkera bussen" taktik kommer funka emot Chelsea....

Mina två spel inför idag är ialla falla:

 

Chelsea - Manchester united över 9 hörnor @ 1.72 3 units på bet365

Chelsea -1.5 asian hcp hörnor @ 1.900 3 units på bet365 

 

Lycka till vid rygg och ha en fantastisk dag! /Neo

 

Neeoo79s blogg

Neeoo79

Neeoo79 är 38 år gammal och bosatt i Stockholm. På 1x2.se kommer han att reka totalhörnor, laghörnor samt asian. Hörnspel är ett hett ämne i bettingvärlden och Neo tar på 1x2.se upp kampen mot de som tvivlar på denna marknad. Innan ankomsten till 1x2.se hade Neo 3000st hörnspel bokförda i låst ett spread, med en ROI på 107.63% och tanken är att är att det ska bli mer av den varan framöver! Följ också @neeoo79 på twitter!

Sveriges bästa

Kända profiler