Speltips: Philadelphia Fusion - Los Angeles Valiant

Förra inlägget gick väl sådär då OpTic började starkt och vann map 1 med 19-16 så första spelet på OpTic ML map 1 vann i overtime men sen förlorade de tyvärr map 2 så det blev ingen jackpot. Förlorade båda pistolrundorna och hade väl nästan i princip kass ekonomi hela mappen och det är riktigt svårt att vinna på train om man aldrig riktigt vinner kriget om ekonomin även om man vinner flest gunrounds.

Event: OWL
Match: Fusion - Valiant
Spel: Fusion -1.5 @ 1.81
Bolag: Pinnacle
Värdering: 5/10
Spelstopp: 24/2 02:00

Inför stage 2 så sa jag faktiskt att jag tror Fusion kommer vara bättre på den nuvarande patchen än den patch som spelades i stage 1 och jag hade rätt men jag trodde absolut inte att man skulle bli så pass mycket bättre att man blev rankad som #3 i dagens power rankings. Fusion har förlorat 3 matcher denna säsong och alla tre matcher har varit mot de koreanska lagen. När man har spelat mot lag som har fler EU/NA spelare än koreaner så har Fusion vunnit 6/6 matcher. Fyra utav dessa sex matcher har man vunnit med 4-0, en med 3-1 och en med 3-2, matchen som gick till fem maps var mot Outlaws.

Jag trodde däremot att Fusion skulle bli bättre för att genji skulle vara mer användbar och man har en av världens bästa genjispelare som också har riktigt mycket erfarenhet, ShaDowBurn, men han har faktiskt inte alls fått mycket speltid alls utan det är Eqo från Israel som innan OWL knappt spelat i ett riktigt lag och har nästan 0 erfarenhet som gjort så att Fusion hamnat som #3 i power rankings. Fusions tankline har såklart också haft en stor del i det hela men tyckte att fragi och poko gjorde ett bra jobb redan i stage 1. För att Fusion ska bli lite bättre på sikt så måste supportsen bli lite mer jämna i sina prestationer och speciellt Boombox.

Valiant har enorma problem just nu inte bara på denna patch och meta men även med laget och lagets coaches/ledning. Huvudcoachen fick sparken precis innan stage 2 och alla spelare och organisationen trodde att problemen då skulle lösas men om något har det bara blivit värre. Man tog in en ny coach för någon dag sen som jag faktiskt inte vet så mycket om men väldigt tveksamt att han ska lösa Valiants problem på 3 dagar. Man spelar med en av sina supportspelare som DPS (KariV) och då har man ändå 3 andra DPS spelare redo att spela som just nu bara sitter på bänken. Agilities fick spela någon map men KariV har nog kört i alla fall 90% av alla maps i stage 2. Jag tror faktiskt Valiant har gett upp allt hopp i stage 2 och bara blickar mot stage 3 och framtiden.

Valiant kan inte nå playoff i stage 2 men det kan Fusion göra. Just nu ligger Fusion 3a bakom NYXL och Spitfire och dagens match mot Valiant är sista matchen för stage 2. Jag är ganska säker på att om man vinner med 4-0 att man går vidare till playoff. Vet inte riktigt hur det är om man vinner med 3-1 om man är garanterad playoff plats eller om något annat lag fortfarande har en chans men Fusion har fortfarande sitt öde i sina egna händer.

1.81 på Fusion -1.5 känns lite lågt mot ett väldigt omotiverat Valiant.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt