Speltips: Brasiliansk takeover

WESG närmar sig och jag har hittat ett till spel som jag tycker står alldeles för högt. Blir lite att glida på den brasilianska vågen i denna turnering då jag tycker att Team One är riktigt underskattade av bolagen samtidigt som en del andra lag har gjort en massa spelarbyten och inte alls är lika starka som i kvalet för 1,5 månad sedan.

Event: WESG
Match: Team One - Alpha Red
Spel: Team One -3.5 @ 1.72
Bolag: bet365
Värdering: 5/10
Spelstopp: 14/3 10:00

Alpha Red har inte spelat någon match under detta namn men i kvalet så spelade de under NSPR men har efter det bytt ut lagets stjärna, Olivia, och hans ersättare har blivit bnwGiggs som tidigare spelat för Beyond/Signature. Har försökt göra research men det verkar som om thailändarna inte haft några kontrakt alls och spelare har bara hoppat mellan olika lag för varje turnering så lite svårt att säga hur bra denna version av NSPR är jämfört med resten av de thailändska lagen men de förlorade med 0-2 mot både B.O.O.T-d(S) och ORDER i WESG kvalet/turneringen.

Tror att thailändska lagen och asiatiska lag i allmänhet får det tufft om de inte har tidigare internationell erfarenhet då det är en helt annan typ av CS. Spelar man bara mot lag som man anses vara bättre än så kan det bli så att man bara spelar efter ren skill och den taktiska biten blir irrelevant och har man de bästa spelarna i en dålig region så blir det nog lätt så att man bara spelar för att out-aima motståndarna. Praktexempel på detta är den kinesiska CS scenen.

Har redan skrivit om TeamOne lite i mitt förra inlägg och missade man det så kan man komma till det inlägget via denna länk. Finns en del erfarenhet i TeamOne som saknas hos Alpha Red och brassarna har faktiskt flera gånger fått möta de bästa lagen som tier 2 NA CS har att erbjuda och man har vunnit mot alla förutom Rise Nation även fast deras match var galet jämn. Nivån på den amerikanska scenen blir bara bättre och bättre och även fast det samma är med den asiatiska scenen så går den amerikanska framåt mycket Snabbare.

Alpha Red är inte ens helt dominanta i den thailändska scenen och ställer sig nu mot det bässta brasilianska laget samtidigt som nyligen flyttat till USA och fått sig en rejäl motivationsboost. Ska vara klasskillnad mellan dessa två lag.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt