Speltips: Omgång 2 av CWL

HellRaisers gjorde inga misstag och vann enkelt med 2-0 över MVP PK och matchbilden såg väl ut lite som jag förväntat mig. HellRaisers det bättre laget i alla aspekter samtidigt som MVP PK stundtals visade att man kanske kunde vinna men sen kom misstagen. Nu börjar det bli dags för omgång 2 av Call of Duty World League och nu är det tillbaka till gruppen där det skiljer enormt mellan toppen och botten.

Event: CWL Pro League
Match: Team Kaliber - eRa Eternity
Spel: Team Kaliber -2.5 @ 2.25
Bolag: bet365
Värdering: 5/10
Spelstopp: 20/2 23:30

Två veckor av säsong 1 har spelats och tabellen ser precis ut som jag förväntade mig förutom att Team Kaliber ligger 3a före Red Reserve (pga inbördesmöten istället för map win %)

.

Detta var första "studioeventet" för WW2 och Team Kaliber har en del spelare som inte var med under IW/BO3 och har bara upplevt hur det är att spela på ett riktigt event med en skrikande publik osv. Gick även en del rykten om matchfixning i slutet av vecka 2 men ska inte gå in för mycket där då det bara är rykten. MindFreak steppade upp i slutet och såg ut som ett helt annat lag jämfört med vecka 1 så ska bli intressant och se hur de spelar denna gång i vecka 1 då de åkte hem till Australien efter vecka 2. eRa och Echo Fox var väl de stora förlorarna men jag trodde faktiskt aldrig att EF skulle ta en topp4 plats utan de är helt enkelt för dåliga för att slå något av lagen som är där just nu.

Förra gången Team Kaliber mötte eRa så vann tK med 3-0 och finns inget som visar att resultatet blir något annat idag. Jag tror också att Team Kaliber kommer att vara bättre denna omgång än vad man var första två veckorna. tK vann de två första riktiga eventsen men studiomiljön var nog något helt annat och trots att tK inte var lika bra så lyckades de vinna med 3-0 mot eRa.

eRa lyckades kvala in till CWL trots att man kom från open bracket och att spelare bytte lag hit och dit bara dagar innan eventet men på något sätt lyckades man ändå. Känner jag dessa spelare rätt så vill man förmodligen bara spela klart säsong 1 och göra en del byten. Det har varit en del problem för många lag att scrimma inför omgång 2 då många lag har haft en kortare paus och andra halvan av elitlagen var i Columbus för Division B vecka 2. Enligt min info så har eRa och Echo Fox knappt brytt sig om omgång 2 känns det som och tror båda lagen är rejält missnöjda med deras prestation i omgång 1 och vill nog inget hellre än att sluta spela med varandra.

Jag ser inte direkt att eRa ska vara favoriter på något gamemode, inte ens SnD trots att man har ett lag fullt med SnD stjärnor. Tror att deras motivation är så körd i botten att man helt enkelt slutat bry sig. Skulle sitta fint om eRa får välja första HPn och sen tar tK bara Ardennes Forest som första SnD mappen. Har bara riktigt svårt att se hur eRa ska vinna första HPn eller CTFn och får vi då 2.50 på 3-0 vilket är lite mer som "kan tK vinna SnDn mot eRa?" så tar jag det oddset alla dagar i veckan.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt