Speltips: Houston letar efter sin första vinst

Så det blev två maxspel under sista dagen av ELEAGUE Challenger steget och det första maxspelet på QBF mot EnVyUs satt till hela 3.25 medans det andra tyvärr förlorades på Avangar mot QBF och snacka om otur i Avangar men det är sånt som händer. Avangar startade bra men när man förlorar båda pistolrundorna och även får sin ekonomi återställd ett par gånger så är det svårt att vinna.

Event: OWL
Match: Houston Outlaws - Shanghai Dragons
Spel: Shanghai Dragons att vinna en map - Nej @ 2.62
Bolag: bet365
Spelvärdering: 5/10
Spelstopp: 18/1 05:00

Overwatch League är tillbaka och efter en bra start bettingmässigt för mig personligen så ska vi kunna se till att fortsätta med lite gröna siffror. Houston behöver verkligen sin första vinst och idag ställs man mot ligans absolut sämsta lag. Houston är backade utav Infinite Esport vilket även äger esport giganten OpTic Gaming och har helt klart flest fans utav alla esport organisationer så redan från början var kraven höga från fansen på Houston då OpTic har lag som är #1 inom CoD, Halo & GoW. Hittils har Houston spelat 4 matcher (2 preseason, 2 vanliga) och har förlorat alla 4 matcher. Man har däremot fått möta 3 utav de 5 bästa lagen i ligan och två av de tre matcherna var ändå relativt jämna. Förlusten mot Philly var däremot en match som OpTic imo skulle ha vunnit men Phillys dive-comp visade sig vara alldeles för stark och Houston kunde inte stoppa den på något sätt.

Som jag skrivit tidigare så är det stora luckor i Shanghai laget. Deras DPS är väldigt starka däremot så är deras tanks och supports helt värdelösa. WinstonLab (statshemsida för OW) har tagit fram en modell som de har valt att kalla för PTK och det är en modell och en teori som visar att det är bra supports och tanks som vinner matcher och events och inte DPS som man kanske trott då DPS är den roll som ska döda och ta ner det andra lagets heroes. När första transferfönstret öppnar så måste Shanghai hitta lite nya spelare för detta har potentialen att bli en enda stor katastrof och det finns redan folk som skämtar om att Shanghai kanske t.o.m går utan vinst hela ligan, 0-40.

Houston har tidigare använt sig av nästan samma lineup för varje match förutom något byte mellan Linkzr/Jake/clockwork i den DPS trion men spelar som Mendo, Spree och Boink har inte fått spela någon match alls än. Det kan vara så att Houston bestämmer sig för att ge någon av dessa tre lite speltid då de möter ligans sämsta lag men med tanke på hur mycket press Houston har på sig att få sin första vinst så tror jag faktiskt inte att man låter de tre som normalt sitter på bänken få spela. Iallafall inte förrän man har en 3-0 ledning och har säkrat vinsten. Spree däremot är inte alls långt bakom den tankduon som Houston har använt sig av så jag skulle inte bli förvånad om han faktiskt fick spela och får en chans att visa sig då han faktiskt är riktigt duktig, spelade tidigare för FaZe Clan som för ett tag var #2 efter EnVyUs i EU/NA.

Det har kommit en del tweets från Houstons sida både från spelare men även från deras ledning och nu är det dags att visa att Houston faktiskt är ett topp6 lag i ligan och inte ett bottenlag.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt