Speltips: Shanghai Dragons - Los Angeles Gladiators

Ni kanske trodde att jag bara hade ett spel inför premiären av Overwatch League? Fel. Det är dags att hoppa på tåget där vi spelar emot Shanghai Dragons i varje match tills bolagen inser att detta lag är helt värdelöst.

Event: OWL
Match: Shanghai Dragons - Los Angeles Gladiators
Spel: Shanghai Dragons att vinna en map - Nej @ 6.00 (samma som LAG -3.5 maps)
Bolag: bet365
Värdering: 5/10
Spelstopp: 11/1 03:00

Vi kan väl börja att prata om kineserna först och detta lag har faktiskt bara två spelare vilket är deras DPS spelare. Detta är främst för att den kinesiska scenen använde sig knappt utav taktiker när de spelade mot varandra utan man spelade mycket mer efter aim och det var många inviduella prestationer som vann lag matcher. När man spelar efter aim så vinner oftast bara det bättre laget varje match och därför dominerade LGD en hel del då LGD hade två bra DPS spelare och nästan alla andra lag hade bara en.

Problemet med Kina generellt sätt är att spelarna har väldigt små heropools. Detta är några utav Kinas bästa spelare och när man är bäst och man spelar efter aim så finns det inte så många heroes att välja bland. Diya och uNdeAD spelar även exakt samma heroes så det finns inte så många taktiker man kan dra ihop här (tracer, soldier, mcree och till viss del genji). Detta är lagets stjärnor och faktiskt de enda två spelarna som kan göra något såhär i första säsongen. Supports och tanks har även exakt samma heropool men specifikt DVA vilket är båda tanksens signaturhero. När det kommer till supportsen så har man valt att ta in folk som spelar ana och lucio men det är zenyatta och mercy som dominerar och är i metan just nu. Hela situationen för detta lag har blivit lite fel tycker jag och det största misstaget/problemet var väl att man inte fick med sig några spelare från Miraculous Youngsters.

LA Gladiators är enligt mig ett bottenlag men jag tror faktiskt Kina kommer att komma sist eller nästsist i stage 1 av säsong 1. LA har endast 7 spelare och med tiden så kommer det bara bli alldeles för jobbigt för dessa spelare att grinda dag in och dag ut. Det som till viss del kan gynna laget i stage 1 är att man har valt att ta in personer som redan tidigare har spelat med varandra så man har tagit in supportspelarna från Team Gigantii som nyligen vann EU Contenders säsong 1 och tanksen från Kungarna som spelade i Amerikanska Contenders Säsong 1. Kan väl börja med att säga att denna support duo är riktigt bra och jag ser mycket potential i finnarna här faktiskt. Man gick ifrån att vara lucio och ana onetricks till att bara byta om helt när metan ändrades och är nu precis lika bra på mercy och zenyatta. Tanksen är inget speciellt, väldigt passiv spelstil och kommer aldrig göra några flashiga plays och kommer nästan aldrig heller att börja en teamfight utan spelar väldigt säkert.

Man har sen 3 stycken DPS spelare, Hydration, Surefour och Asher. Surefour har hittils spelat alla maps i försäsongen men jag trodde först att han skulle vara deras DPS flex då han är helt okej på exakt alla DPS heroes medans Asher är lite tracer onetrick och Hydration är riktigt vass på Pharah. Det som är bra här är att beroende på vilken map som spelas så kan LAG byta ut spelare och flexa till olika heroes vilket t.e.x Shanghai inte kan göra. Väljer man att använda sig utav Surefour så kan han även byta hero mitt i en map beroende på hur Shanghai spelar och om man då countrar Shanghais spelstil så finns det en väldigt stor chans att Shanghai inte kan flexa till en annan hero och på det sättet förlorar mappen.

Jag skulle kunna skriva i evigheter om potentiella situationer som kan upstå men tycker jag fått med det viktigaste. En negativ sak med LAG är att även fast deras spelare kan till viss del flexa till olika heroes så har andra lag fler än 7 spelare och kan på det sättet göra betydligt fler saker och mer map specifika taktiker än vad LAG kan göra vilket jag tror gör så att LAG hamnar i botten av ligan tillsammans med Shanghai.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.