Speltips: Cloud9 - Astralis

Så Call of Duty eventet är nu över och vi sista spelet för eventet var eUnited ML som satt. Clayster och hans killar blev överkörda på första Hardpointen och lyckades inte ens nå över 100 poäng men var mentalt starka nog för att komma tillbaka och vinna serien 3-1 men jag skulle ljuga om jag inte var lite orolig efter map 1. En del döda dagar nu faktiskt när det kommer till CSGO och endast lite sämre ligor som spelas så jag har bestämt mig för att plocka ett spel redan nu till ECS om 4 dagar.

Event: ECS Finals
Match: Cloud9 - Astralis
Spel: Cloud9 ML @ 2.20
Bolag: bet365
Värdering: 5/10

Så ESL Pro League Finals i Danmark tog slut i helgen och SK gick därifrån som vinnare efter en relativt enkel final ändå. Det var en väldigt bra turnering faktiskt och nästan alla världens bästa lag var på plats. Går väl att diskutera om NRG/Misfits/Luminosity och kanske även Liquid just för deras standin men alla de bästa europeiska lagen var på plats iallafall. Astralis gick därifrån med en delad sistaplats med NiP/Liquid/North. Detta var nog en ganska tung förlust för det danska laget trots att de hade Rubino som standin istället för dev1ce just för att det var på hemmaplan i Danmark.

Jag tror det gynnar C9 en hel del att de inte var i Danmark för EPL Finals utan man har kunnat ta det lugnt och kollat på matcherna och faktiskt haft en lung stund i ett annat väldigt hektiskt schema. ECS är också det sista eventet för året och jag tror C9 kommer att vilja avsluta året på topp. Detta är nog också den bästa chansen C9 kommer att få då Astralis fortfarande kommer att spela med Rubino som standin istället för dev1ce och ska jag vara ärlig så tror jag faktiskt att Astralis knappt kommer att bry sig om detta event. Man kommer nog försöka sitt bästa men jag tror ingen i det laget verkligen kommer att försöka och spela 100% seriöst förutom Rubino.

Cloud9 har även haft möjligheten att faktiskt se hur Astralis spelar med Rubino vilket lagen som var på EPL Finals inte fick. Det finns även en ganska stor chans att Astralis ger C9 en map som mirage eller inferno vilket är två av C9s bättre maps även om deras winrate inte är så bra på inferno och statsen är boostade utav matcher mot lite low-tier NA lag. Jag hoppas att C9 faktiskt bannar inferno själva då man tidigare faktiskt har förlorat på inferno och att Astralis ger C9 mirage eller att C9 slänger en curveball och inte bannar train. Blir det mirage eller train så tycker jag faktiskt att med dessa lineups och med förutsättningarna att C9 ska vara favoriten för denna match.

Förhoppningsvis så kommer det hektiska schemat för Astralis samt att man inte har sin fulla lineup påverka resultaten här och jag tror att man kommer få det väldigt tufft att ta sig ur gruppen. C9 eller Liquid att ta sig ur gruppen @ 3.00 eller 3.50 är också väldigt bra spel men jag nöjer mig med C9 ML vs Astralis.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt