Kan väl börja med att säga att 5 oddsaren på Nemiga skulle ha suttit mot Kinguin. Hade en 15-14 ledning på tredje och sista mappen för att sedan förlora i overtime. Helt sjukt att de hade 5 i odds mot ett Kinguin som vid detta lag är ganska känt för att chokea dessa kval. Spirit visade precis varför man tog in starix och vilken jävla gameplan de hade inför matchen mot Imperial och 3.19 på Spirit var helt klart dagens bästa spel. Heroic fortsatte med sin EPL form och tog ner Flipsid3 relativt enkelt med 2-0.

Event: EPL EU
Match: G2 - mousesports
Spel: G2 -2.5 (map 1) @ 1.84
Bolag: Pinnacle
Värdering: 3/5u

G2 har presterat otroligt dåligt på senaste tiden. Deras praccs går tydligen inte heller så himla bra men G2 är ett sånt lag som kan komma tillbaka när som vilket är ganska uppenbart när man ser vilka spelare de har i det laget. Det största problemet för mig i G2 just nu är kenny faktiskt. Han har haft en hel del dåliga maps och är väldigt upp och ner i hur han spelar.

Mouz har precis varit på gamescom och visat upp sig själva samt namnet mouz. Ett av världens största gaming utställningar och mouz är en av Tysklands största organisationer med sjukt stora sponsorer bakom sig så var väl en nobrainer där. Detta har garanterat påverkat deras praccs och bara allmänt spelande senaste dagarna. Detta passar perfekt för G2 som verkligen måste spela bra för att komma tillbaks in i en bra form.

Överlag så passar G2s spelstil ganska bra mot ett lag som mouz men det är inte det jag tror påverkar mest utan dagens map är cobblestone vilket är en av G2s bästa map. Jag vet att de förlorade cobble mot EnVy senast nu i veckan och även senast mot North men mouz med nytt lag, haft lite andra prioriteringar osv har nog inte kollat in det minsta på G2 även fast man aldrig gör det längre för online matcher. Även fast oskar har varit helt sjukt bra på senaste tiden så tror jag att kenny kan steppa upp och idag vara den bästa awpern på servern.

Mouz brukar oftast sätta oskar på A-siten antingen ensam eller tillsammans med en till. Det jag gillar med G2 på cobble är att de brukar fakea drop på ett sätt där CT tvingas ha en kille i connector och en från siten som också håller drop för att sedan gå mot A. Lyckas G2 lura över den andra A-site killen och lämna oskar ensam så tror jag att mouz kan få det svårt om det blir en massa retakes. Måste givetvis ta ner oskar först också utan att hela laget faller.

Tror att G2 är mer sugna på en vinst här än mouz faktiskt och motivationsfaktorn ligger helt klart hos G2 medans formen är lite bättre hos mouz.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt