Det är riktigt många matcher idag och imorgon och lite förvånad över att det spelas ESL Pro League matcher på en Fredag men då blir iallafall inte morgondagen helt död heller. Jag testar lite nya sätt att spela på om det inte redan märks och när det går bra går det riktigt bra och när det är motgång så kan det bli tufft som igår med mellan Heroic och Godsent. Ska försöka testa detta lite mer och märker jag att det går bra så fortsätter jag.

Event: ESL Pro League
Match: BIG - FaZe
Spel: BIG ML @ 2.75
Bolag: Pinnacle
Värdering: 2.5/5u

Båda dessa lag har spelat 2 matcher i EPL hittils och kan väl lugnt säga att BIG har underpresterat med tanke på vilken potential detta lag har. Förlorade 0-2 mot fnatic och spelade 1-1 mot HellRaisers. Hittils har de fått spela cobble två gånger, cache och train. De två sistnämnda är maps jag tycker är bra för BIG men dagens map overpass passar betydligt bättre för deras lag och hur de vill spela.

BIG har ju nu 6 raka vinster på overpass och även fast det är i princip irrelevant just för att "chain logic" inte fungerar i CS och nu ställs de mot ett helt nytt monster, FaZe. Overpass har tidigare varit en väldigt bra map för FaZe med deras gamla lineup men det tog tid för karrigan att få ihop det FaZe laget att bli bra på overpass. Overpass är just nu en väldigt viktig map att vara bra på om man ska vara med i toppen och slås om titlarna. Både GuardiaN och olofmeister spelade overpass i sina lag men overpass är nog en av de svåraste mapsen att bli bra på och när man möter ett taktiskt lag som BIG så kan det bli svårt även om man har de bättre spelarna.

Det nya FaZe laget vann över G2 på overpass och även fast G2 slog Astralis igår så tycker jag att det var mer att Astralis var dåliga än G2 som var bra. Sen i G2 - FaZe så gick GuardiaN 29 kills medans kennyS gick 12. Kenny hade ingen sjuk insats mot Astralis heller men han spelade betydligt bättre än vad han gjorde mot FaZe. Det som kommer bli nyckeln för BIG det är att inte ge GuardiaN så mycket frihet samtidigt som man inte blir plockade själva och sätter sig i 4v5 situationer inför varje runda.

En del av FaZes stora vinster på overpass spelade kio en ganska stor roll i tycker jag på B-siten och det är förmodligen där FaZe kommer att behöva göra mest jobb efter deras spelarbyten så jag skulle faktiska vilja se att BIG och gob b på något sätt utnyttjar detta om möjligt.

Ett annat spel som också funkar är Ö26.5 rundor men jag väljer att edgen till BIG här istället.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt