Speltips: Underskattning när den är som bäst

Event: Dreamhack Atlanta
Match: EnVyUs vs Renegades
Spel: Renegades @ 2.66
Bolag: Pinnacle
Värdering: 2.5/5u

Lite förvånad över dessa odds faktiskt då Renegades faktiskt visat under den senaste månaden att man kan spela på en högnivå och man även fast man förlorat så har nästan alla förluster varit med 14-16. Detta blir lite av en fight mellan två lag som förlorat en del jämna matcher och varit så extremt nära för att kvala till större turneringar. Uttrycktet "nära skjuter ingen hare" har aldrig passat in bättre. Båda lagen lyckades kvala in till DH Masters Malmö i slutet av nästa månad men det är väl lite svårare för EnVy med tanke på kvalitén i Europa jämfört med USA där endast Liquid håller samma kvalité som lagen i EU.

EnVy är just nu ett riktigt svårt lag att läsa av för det kan vara så att vi får se det EnVy laget som slog SK, C9 och Immortals i gruppen av EPL eller så får vi se det EnVy som förlorar mot lag som KPI. Jag tror att vi får se EnVy nå upp till något rakt i mitten av det jag precis nämnt när det kommer till dagens form men det stora frågetecknet jag har runt EnVy är deras mappool. De började spela train men fick några dåliga resultat och slutade, de har 2 maps som de aldrig riktigt spelar (mirage, overpass) och deras cache har inte varit något att hänga i granen på sistonde.

Renegades tycker jag är ett riktigt stabilt lag speciellt nu efter att man tagit in Nifty och nexa. Man har inte lika hög högsta nivå som tidigare men man når aldrig riktigt ner till den gamla sunkiga nivån som Renegades kunde nå ner till. Vad jag vet så är Nifty fortfarande IGL och jag antar att deras coach har gjort all anti-stratting medans Nifty använder sig av taktikerna laget tillsammans kommit på under träningarna och sen callar Nifty och är den som bestämmer hur laget ska anpassa sig mot motståndet. När IGLn inte är någon magiker som Zeus eller liknande så spelar det ingen roll vem som har rollen utan då kan det vara bra att en awper som Nifty är IGL då han kan be laget sätta upp honom i bra situationer att få picks.

När det kommer till maps så har Renegades faktiskt börjat spela overpass och de är riktigt bra på mirage vilket är EnVys 2 permabans så vi lär nog få se en overpass pick från Renegades sida men kan vara så att de väljer att ta något de själva är bättre på t.e.x train eller cache. De lär nog banna inferno även fast jag tycker att de borde gå för nuke bannen för där är EnVy betydligt starkare. EnVy kommer nog picka nuke vilket är ganska bra för Renegades då de vunnit en del på mappen fast mot ganska uselt motstånd medans EnVy spelar nuke mot de bästa lagen i världen. Kan vara så att EnVy plockar cobble som sin första pick om de känner sig mer säkra på cobble än deras nuke. Deras första ban kommer såklart att vara mirage.

Om det skulle vara så att Renegades tar overpass och EnVy nuke så återstår alltså cobble, train och cache. Jag tycker att Renegades är bättre på både train och cache och skulle vara väldigt förvånad om Renegades inte bannade cobble just för att EnVy annars pickar mappen. Skulle EnVy picka cobble som sin första pick så måste Renegades banna nuke annars vinner denna match ganska enkelt. På train och cache, speciellt cache så ser jag Renegades som vinnare av denna match så länge EnVy inte når samma nivå som man hade under gruppen i EPL.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt