Casper "Cappeh" Arvidssons blogg

Speltips: God B

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

 

Gårdagen gick väl inte riktigt som planerat. Min info kring att Gambits bootcamp inte varit så lyckat och att de haft en del problem inte påverkade matchen alls. Mouz tog en 5-0 ledning men direkt när ekonomin var körd och att Gambit märkte att mouz b setup inte var så stark så utnyttjade Gambit det direkt, snyggt gjort faktiskt. G2 -2.5 har jag inga ord för. VPs slump spelade ingen roll igår heller mot Vega då de blev helt överkörda av the plow.

Event: PGL Major
Match: Cloud9 vs BIG
Spel: BIG @ 2.62
Bolag: bet365
Värdering: 3/5u

#GoBigOrGoHome gör det igen. Vinner mot FaZe en av storfavoriterna att ta hem hela turneringen. Det är verkligen få lag som lägger ned så mycket tid som BIG gör. De får reda på vilket lag de möter efter alla matcher är färdigspelade och BIG lyckades ändå hitta tiden att studera sitt motstånd. (ryktas även om att lottningen gjordes innan sista matchen var klar nu men det är skitsamma). Cloud9 är kända för att mest spela sitt spel och inte fokusera så mycket på vad det andra laget gör medans BIG är den totala motsatsen.

Det som fick mig att häpna igår med BIG var att äntligen spelade nex bra. När både nex och tabsen spelar bra då är BIG ett riktigt farligt lag. När båda två spelar bra samtidigt och resten av laget inte totalt drar ner laget så har de faktiskt ganska bra med firepower och denna firepower kombinerat med deras egna taktiker samt gob b's antistratting så finns det inget lag som BIG inte har en chans att vinna över. Nu återstår det att se om nex kan spela som tabsen eller vara precis bakom honom men kan han bara bidra med litegrann så ser jag att BIG har en väldigt bra chans här.

Cloud9 har äntligen börjat vinna matcher och allt hat mot shroud, n0thing och skadoodle verkar sakta men säkert försvinna. Länge sen jag såg hat slängas mot dessa individer och de har trots allt bara haft 2 helt okej events. Igår mötte Cloud9 North och ska jag vara helt ärlig så sitter jag inte nu och hypear Cloud9 för North gjorde precis som de alltid gör och möter sina motståndare på deras bästa map. Så Cloud9 fick sin bästa map,det kommer inte BIG ge till C9 och om gob b av någon idiotisk anledning skulle göra detta så kan du lita på att han har världshistoriens bästa plan.

Jag kommer inte skriva om min syn på veton för min syn är vad gob b's syn är. Jag litar mer på honom än vad jag gör på mig själv och att BIG ger hela 2.62 är helt sjukt.

-

@Cappeh

Casper "Cappeh" Arvidssons blogg

Casper "Cappeh" Arvidsson

Finns på Twitter som Cappeh

Casper, en tidigare professionell Call of Duty-spelare, håller numera på med betting. CS och favoritspelet Call of Duty är vart fokus kommer ligga, då han har bäst kunskap och mest kontakter kring just de två marknaderna. Med strålande insyn och känsla kommer Casper att leverera de bästa spelen, kring världens snabbast växande sport.

Sveriges bästa

Kända profiler