Speltips: Hur kom Red Reserve hit?

Igår så gick det extremt bra fram tills natten då det blev lite tilt och två stycken CoD spel förlorades på slutet. Jag lärde mig iallafall något med förlusterna och det är att ge fan att betta när man är tiltad. Förutom de två spelen så var det en streak på 15 vunna bets som bröts då Rise förlorade mot eUnited, en match som Rise faktiskt skulle ha vunnit. Bloggspelet på Red Reserve mot NRG satt också då RR vann med 2-1. Kan vi börja dagen med lite grönt precis som igår?

Event: DH Valencia
Match: Heroic vs Red Reserve
Spel: Ö2.5 maps @ 2.20
Bolag: bet365
Värdering: 2.5/5u

Alltså wow. Sättet Red Reserve kom till semifinalen på var helt otroligt och det lör dröja innan vi ser något liknande igen. Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta faktiskt så ">HÄR finns en länk där ni kan se med egna ögon, wow. Efter det där så gick det till vidare till overtime där Red Reserve tillslut vann och gick vidare ut ur gruppen för att nu möta Heroic.

Heroic gick vidare efter att de slog ut Misfits och KPI och ska jag vara helt ärlig så är jag inte helt såld än på Heroic. Lite för svag mappool tycker jag för bo3s men är annars ett väldigt starkt bo1 lag. Det som skulle kunna göra så att Heroic bara totalt kör över RR är att MODDII presterar. Han är lite som fer är för SK och man vet att när fer spelar bra då vinner SK, lite samma med MODDII. Han spelade väldigt bra i gruppen men ska tilläggas att det inte var mot det bästa motståndet. niko och JUGI lär spela bra som vanligt samtidigt som att Snappi gör sin del. es3tag har haft en del tuffa matcher sen han joinade Heroic och tror inte att han är någon som kommer göra att Heroic vinner mot RR.

RR har fyra spelare som i princip inte har någon erfarenhet och sen som sin femte man har man Maikelele. Ganska stort att ta ner CLG med tanke på hur de har presterat men viktigt att komma ihåg att CLG precis tappat sin coach till OpTic som gjorde väldigt mycket prep och kollade mycket demos åt dem och utan honom så lär inte förberedelserna vara lika bra. Det som förvånat mig mest med RR är deras vetoes. Jag vet att de bootcampade inför eventet i några dagar men det känns som om alla maps de varit så bra på online är helt irrelevanta för nu kör de utan problem både cache och inferno. Kände mig ganska så efterbliven faktiskt efter senaste gårdagens blogginlägg och vetoen blev HELT annorlunda så idag gör jag ett nytt försök.

Heroic ban: cache
RR ban: inferno/overpass
Heroic pick: nuke
RR pick: train/cobble (imo train men vem vet)
Heroic ban: mirage/train
RR ban: inferno/overpass
Tredje mappen: cobble/mirage

Heroic spelar train väldigt ofta men vinner nästan aldrig och jag tycker att Heroic är väldigt bra på cobble. RR däremot känner sig nog inte lika säkra på train och kan nog ta det till cobble just för att man känner sig lite starkare där och spelar då på egna styrkor istället för svagheter hos Heroic vilket jag tror kommer straffa dem isåfall. Men till 2.20x så är detta spel värt det alla dagar i veckan.

Lycka till vid rygg!

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt