Speltips: NRG har ingen mappool

Igår blev det faktiskt inga spel, inte lika stor guldgruva i ESEA Premier NA som iförrgår och när jag tittade på Dreamhack matcherna så tyckte jag inte att det fanns något värde förutom i KPI +7.5 men i mitt huvud tänkte jag bara "EnVy kan väl inte spela jämnt mot dessa?". Jämnt blev det inte då de förlorade med 16-14 men bloggspelet på Imperial mot Tengri satt och med riktigt stor marginal.

Event: Dreamhack Valencia
Match: Red Reserve vs NRG
Spel: Red Reserve @ 1.86
Bolag: Pinnacle
Värdering: 3/5u

Som titeln säger så har NRG ingen mappool, iallafall ingen stor sådan. Deras enda bra map egentligen är inferno, strax efter det har vi mirage och cache sen är de faktiskt inte bra på någon map. Kan vara så att NRG nu med AnJ har tränat på att bli bra på fler maps och blivit gudar på maps som de aldrig tidigare varit bra på det vet jag inte. NRGs veto igår mot CLG var mer specialiserat för CLG där de tog bort både mirage och cache för att spela något som båda lagen har i mitten av mappoolen - overpass. Jag tycker inte CLG är ett bra overpass lag och NRG lyckades inte ens slå dem. Nu missade jag faktiskt den matchen igår och vet inte om resultaten speglar matchbilden men jag antar att det var ett fair resultat.

Red Reserve har ganska stor mappool faktiskt och är bra på en hel del maps som NRG inte är bra på, train, overpass, mirage och cobblestone. NRG är helt okej på cobble och kommer väl på en fjärdeplats i deras mappool och förväntar mig att NRG inte vetoar cobble. Av de fyra mapsen som Red Reserve spelar så tror jag faktiskt att de vinner alla fyra mot just NRG. Red Reserve blev ganska överkörda av NiP igår även fast resultatet inte riktigt var rättvist då Red R borde fått med sig betydligt fler rundor.

NRG är helt klart bättre nu än vad de var med LILMAN men skulle t.e.x Misfits och NRG mötas så väljer nog jag Misfits 9/10 gånger och precis innan detta event spelade Red mot Misfits och vann. Jag tror att Red har ett ganska bra lag för att möta amerikanare trots att de aldrig möter NA lag. Red kan lätt få upp en dubbel-awp setup på CT sidan och spelar bra CS på T sidan och har en relativt bra struktur. NRG är inte så aggressiva heller och de saknar en riktig playmaker och jag tror att det är det som kommer göra att Red vinner denna match.

Veto:
Red ban: cache
NRG ban: train/nuke
Red pick: train/overpass
NRG pick: inferno
Red ban: nuke/mirage
NRG ban: vad som är kvar
Tredje mappen: cobble

(NRG kommer nog låta cobble bli den sista mappen, därför svaret på NRGs andra ban)

Red Reserves bootcamp inför eventet tror jag kommer göra mer nytta här än vad man fick se i NiP matchen och jag ger en väldigt stor edge till Red R i mapveton.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt