Går lite fram och tillbaka med resultaten nu och är man med och kollar på matcherna så efter gårdagen var man nog inte så himla glad efter att ryssarna förlorade 4 1v1s och förlorade flera 2/3v5 lägen och det var verkligen frustrerande att se på. Tänker att jag för detta inlägg skriver lite om alla matcher för dagen och inte bara för en match. Jag tar gärna lite feedback angående mina inlägg i DM på twitter så tveka inte med att höra av er.

Event: ESEA Premier
Match: Tricked vs Spirit, Nexus vs ALTERNATE aTTax, pro100 vs ex-Fury
Spel: Tricked @ 1.74, Nexus @ 2.20, pro100 -3.5 @ 1.83
Värdering: 4/5u, 2.5/5u, 3/5u
Bolag: NordicBet, bet365, bet365

Tricked vs Spirit Cobblestone är mappen och Tricked är väldigt bra på cobble medans Spirit egentligen inte vill spela den alls. Har inte vunnit något alls på cobble sen i mars. Tricked spelar numera med cadiaN och Pimp två riktigt bra spelare som jag tycker är för bra för att spela för Tricked men de har inte riktigt något som backar upp att de borde spela i bättre lag. Att prestera och då ta över ESEA Premier är ett bra sätt att visa upp sig själva på. Tror inte alls att Tricked går in med någon lallarmentalitet här inte som en del lag kan ha i ESEA Premier.

Nexus vs ALTERNATE aTTax

Nexus har tappat sin stjärna cosmeeN till Epsilon och efter det trodde jag att laget skulle dö ut ganska fort men resten av laget har steppat upp faktiskt. Cobble är en av rumänernas bättre maps (top 3) medans det är en av tyskarnas sämsta maps. Förutom en match mot Tricked då ALTERNATE förmodligen kollat upp lite av vad Tricked gillar att göra så har ALTERNATE knappt haft några bra resultat. Tycker att alla underskattar Nexus bara för de har förlorat sin stjärna men laget har fortfarande många andra bra spelare.

pro100 vs ex-Fury

ex-Fury har hittils gjort en bra match vilket var mot iGame och efter det så har man gått tillbaka till att vara helt usla. pro100 är riktigt starka på nuke och med tanke på att de nu har fått chansen att spela under ett legendariskt namn och har bra support från sin organsation så tror jag inte de behöver köra någon form av läggmatch som en del CIS lag har rykte för att göra. Nuke är pro100s bästa map, iallfall top2 i deras mappool och så länge de försöker så lär -3.5 inte alls vara något problem.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt