När detta inlägg skrivs så har inte det tidigare inlägget spelats än men vi får hoppas på att det spelet sitter. Samtidigt så har 2/3 spel suttit idag och då Heroic vann mot Virtus Pro med hela 16-1 och PENTA slog Red Reserve med 2-0. G2 som i vanliga fall är väldigt bra som CT spelade inte alls tillräckligt bra och förlorade sin CT halva med 8-7 för att sedan förlora matchen 16-14, surt men vi kommer tillbaka.

Event: ESL Pro League
Match: Kinguin vs North
Spel: North -4.5 @ 1.90, map 1.
Bolag: bet365
Värdering: 4/5u

Länge sedan jag spelade på eller mot Kinguin just för att jag vill se vilken riktning detta lag går åt. Höll dem väldigt högt men fick snabbt ändra syn på laget efter många dåliga prestationer. North däremot har sedan EPICENTER faktiskt inte fått med sig något bra resultat eller gått långt i någon turnering. Jag har bitit mig i tungan för att flera gånger inte säga "Detta är Norths chans, nu är de tillbaka". Sanningen är dock att nu är det ingen som är på North hypen längre och folk har börjat ge upp hoppet om danmarks nästa bästa lag. Det är nu jag ger North en andra chans.

Under StarLadder som var det senaste eventet som spelades för de bästa lagen så spelade North cobblestone två gånger och vann 16-3 över Immortals och 16-9 över HellRaisers. North trodde alltid att man var bättre på cobble än vad man egentligen var och fick oftast förluster mot sämre lag när man tog det till cobblestone just för att man överskattade sig själva. Men det känns som om att man verkligen jobbade att bli bra på cobblestone igen i uppehållet mellan IEM Katowice och StarLadder för nu är North lika bra som när de var dignitas om inte bättre. Väldigt svårt för motståndarna att på T sidan bara ta A-site hur de vill för man spelar oftast med 1-3 personer där och Magisk alltid dominerar och gör lite vad fan han vill.

Kinguin är nog det lag som är mest 50/50 på cobble utav alla lag som har mappen som en av sina tre bästa. Man har vinster EnVy, Spirit och Space Soldiers. Man har även förluster mot riktiga tier 4-5 lag som ENCORE, Outlaws osv. Så man kan nå en riktigt hög nivå på cobble men man kan även falla ihop mot vilket typ av motstånd som helst.

Relativt bra match för North just för att skulle Kinguin försöka med några A-site executes men inte lyckas ta sig förbi MSL och Magisk så tror jag att man ger upp hoppet relativt fort om att vinna mappen och kanske redan då börjar blicka mot map 2 och att man bara spelar ut klockan tills North når 16 rundor. Hur som helst så skulle jag bli ytterst förvånad om Kinguin ens fick över 10 rundor och skulle det vara så att jag är fel ute nu så är Norths andra chans borta.

North -4,5 spelas till 1.90.

-

@cappehbets






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt