Speltips: Astralis är fortfarande nummer 1

Har många gånger skrivit här hur bra det har gått för tidigare spel och så men nu har jag förlorat 12 utav de senaste 14 spelen. Har haft många winstreaks men detta är nog den längsta förluststreaken jag varit på. Nu gäller det att ta sig ur den och jag tror att jag hittat ett riktigt bra spel för morgondagen.

Event: StarLadder Finals
Match: Astralis vs Fnatic
Spel: Astralis -3.5 @ 2.00
Bolag: bet365
Värdering: 3.5/5u

Just nu är det en sak jag inte riktigt förstår hos bolagen. Astralis var extremt stora favoriter innan eventet med så lågt som 3.00 i odds på att vinna eventet. De öppnar upp med att spela en relativt jämn match mot CLG där CLG lyckades få momentum och bygga vidare och ta en 6-0 ledning. Astralis lyckades sedan komma igång och vände så att halvan slutade 9-6 till CLG. Att ta 6 rundor när man är på T-sidan är bra mot nästan alla lag. CT sidan på train är ganska så enkel att spela så vet man vad man håller på med är det inte svårt. När det var Astralis tur sedan på CT sidan så blev det en 10-2 halva och en 16-11 vinst för Astralis.

Dag 2 så var det dags för danskt derby och North stod på andra sidan. Denna gång lyckades North vinna efter en otroligt stark insats och lyckades vinna i overtime 19-16. North är ett lag som är bland de bästa i världen när de presterar men när det bara är Magisk som presterar och alla andra har lite sämre matcher så kan man förlora mot nästan alla tier 2 lag som finns. Igår var en dag då hela laget steppade upp och presterade och med lite extra motivation hos North att ta ner storebror Astralis så lyckades man ta en vinst.

Att Astralis på grund av detta då ska ha 1.45-1.50 för en rak vinst är sinnes. Astralis är fortfarande världens bästa lag och en förlust i overtime i ett danskt derby påverkar inte detta. Det som kan bli problematiskt är att Xyp9x spelade en väldigt dålig match mot North och det var inte bara att han missade sina skott utan han gjorde dåliga beslut, något som han väldigt sällan gör. Hela Astralis såg faktiskt lite halvt 'off' i deras match mot North faktiskt och jag tror att man verkligen gick igenom både matchen men även hur man ska spela imorgon mot fnatic för att inte gå 1-2.

Fnatic på dag 1 mötte Gambit och vann med 16-8. Jag tar inte så mycket från den matchen utan jag tycker Gambit är förbi sin "honeymoon phase" och förväntar mig absolut inget från Gambits sida. Man förlorade sedan med 16-9 mot Na'Vi och resultatet speglar inte matchen. Det fanns bara ett lag igår och det var Na'Vi. Fnatic såg inte alls bra ut, man missade många av sina skott som man bara måste sätta när man går upp mot ett av världens bästa lag. Enda personen som faktiskt såg någorlunda bra ut var olof och han var lagets sämsta spelare när man tittar på statsen.

Fnatic på pappret har rätt kombination av spelare för att ta ner lag som Na'Vi och Astralis men just nu har man för stora problem tycker jag. Inte nog rollsmässigt för hur laget ska spela men även mappoolen känns väldigt konstig. Känns som om man faktiskt inte vet vilka maps fnatic är bra på just på grund utav att det spelar efter så mycket inviduell skill och inte efter taktiker. Nu när spelarna inte presterar inviduellt så presterar inte fnatic som lag.

Jag ser inte att Astralis går 1-2 i gruppspelet och ser att de vinner denna match relativt enkelt. Enda mappen jag är rädd för att det blir är att det går till train och att fnatic får momentum som CLG på CT sidan. Förutom det så ska det vara klasskillnad mellan dessa två lag.

-

@cappehbets






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt