Speltips: Det svenska tåget

Gårdagen var en klassisk ESL Pro League dag där jag spelade på matchen där allt talade för North och skippade den där de knappt hade några fördelar alls och såklart vinner de den första matchen jag inte spelade på istället för den jag spelat på. You win some you lose some. Har gått så bra flera dagar irad nu så en dag med lite minus var väl förväntat förr eller senare.

Event: ESL Pro League
Match: fnatic vs Na'Vi
Spel: fnatic @ 2.38 (match 1)
Bolag: Coolbet
Värdering: 2/5u

Fnatic som har gått tillbaka till att spela med flusha och JW och just denna lineup var under majoriteten av 2015 och början av 2016 världens bästa lag. Idag är man inte ens i närheten till att vara det bästa laget i världen vilket är lite förståeligt faktiskt med tanke på att man knappt haft någon tid att hitta tillbaka till varandra och hur man ska spela. Det är inte heller till någon hjälp att det finns hur många bra lag som helst just nu. Finns även flera lag som sitter i samma sits som fnatic.

Train är vad som kommer att spelas i denna match mellan dessa lag och igår fick vi total dominans från fnatics sida då man vann med hela 16-2. Har svårt att se att de kommer få med sig samma resultat i denna match mot Na'Vi men även fast fnatic är långt ifrån vart man vill vara när det kommer till hur djup mappoolen är men fnatic är ett bra train lag och har alltid varit. Inte bara var fnatic bra på train men Godsent (JW och flusha) var extremt bra på train. Man lyckades t.e.x vinna mot Astralis i första gruppspelsmatchen i ELEAGUE majorn på train.

Det finns faktiskt inte så mycket att prata om med tanke på att varken fnatic eller Na'Vi har spelat särskilt bra i de senaste matcherna. Tror att denna serie kommer vara en typisk Pro League match där lagen vinner varsin map och är sedan nöjda. Na'Vi har haft en del problem med sitt lag där det gått rykten om lagbyten eller vad som måta göras för att få detta lag att börja vinna igen och nu har ett byte av coach hänt och ska bli intressant hur detta påverkar Na'Vi i längden. Lär inte påverka något sådär just nu för detta spel mer än att starix saknar och att lite förvirring kanske uppstår men skulle bli förvånad om man var helt borta när det kommer till positionering.

Na'Vi har ett väldigt 50/50 record när det kommer train men då har man även i princip bara mött världens bästa lag på mappen eller tier 2 lag som har train väldigt högt upp i deras mappool. Man får faktiskt inte lira den allt för ofta just för att många lag bannar train mot Na'Vi, speciellt i bo1's. Jag tror dock att Na'Vi själva håller sin train extremt högt och att man då inte lagt ner lika mycket tid på att just träna och bli bättre på en karta som man är väldigt bra på utan man har nog valt att fokusera på att utveckla sin mappool istället och det är därför jag tror att fnatic har en chans i denna match. Tillsammans med att fnatic med JW och flusha är väldigt bra på mappen själva.

Med tanke på de problem och ändringar som hänt i Na'Vi i kombo med att fnatic är väldigt bra på train så tycker jag att oddsen är på tok för höga på fnatic och förväntar mig att oddsen sjunker under natten. Lycka till vid rygg!

-

@cappehbets






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt