Speltips: Slaget om Danmark - Rematch!

Gårdagen var lite speciell där ESEA, företaget som håller i de flesta turneringsservrar bestämde sig för att avboka alla matcher som spelades med deras servrar så en hel del matcher blev void och igår blev resultatet 1-1 och 0,8u plus. Får hoppas på att problemet har löst sig och att matcherna spelas idag som de ska.

Event: ESL Pro League
Match: Astralis vs North
Spel: North till 2.62
Bolag: bet365
Värdering: 3/5u

Så nu är vi där igen, de två bästa lagen i Danmark ställs mot varandra och det har faktiskt blivit en hel del danmark vs danmark med tanke på att de har 3 lag i toppen och ett lag som är precis i utkanten och försöker kriga sig in bland de bästa. Det är lite speciellt att möta lag från samma land och speciellt om man känner eller kanske även är polare med spelarna i andra laget.

Astralis har haft en del problem sen de kom hem efter vinsten i Katowice. Device, deras stjärnspelare och awper har fått någon form av diagnos som jag inte ens tänker ge mig in på att förstå men som endast kan fixas vid en operation men har några sideffekter osv och även fast han fortfarande tränar och spelar normalt med laget så tror jag inte han är mentalt redo för att spela en match mot North. Kan även vara så att detta har påverkat träningen för laget men även för honom inviduellt bara lite grann och redan där en fördel till North men väger inte in så mycket där.

Astralis är annars världens bästa lag och det är man för att man kan möta vilket lag som helst på nästan vilken map som helst. Man har fem extremt talangfulla spelare som alla kan steppa upp för en map och leda laget på leaderboarden och det är just därför det är så svårt att slå Astralis, väldigt få svaga punkter. Men för tillfället så kan jag tänka mig att denna Astralis maskin inte riktigt fungerar som den ska där ena spelaren är "skadad" och lägg sedan på lite försämrad träning så kan jag se att North redan här har en chans.

North, redan pratat om dem i flera inlägg och detta är ett lag som bara kommer att bli bättre med tiden. Man spelade relativt passivt när man hade rubino men nu när man har firepower som går att jämföra med de bästa i världen så tror jag att man kommer försöka utveckla och forma en taktik som är lite mer aggressiv där man kan spela för att få information, vilket är väldigt viktigt för få stadiga resultat mot bra lag, måste våga chansa lite.

Nuke är mappen för denna match och matchen innan mellan dessa två är det overpass. Jag valde att spela på nuke just för att det är en av astralis sämre maps och då är Astralis ett av världens bästa lag på nuke så jag antar att det säger något om hur bra de faktiskt är men. North har Nuke lite högre upp i sin mappool och förlitar sig därför mer på att vinna Nuke än Astralis. North har endast spelat nuke tre gånger under namnet North men nuke var mappen som de slog igenom med när de var dignitas där de verkligen kunde få sina första upsets vinster. Man har vunnit mot Gambit, OpTic och coL på nuke med 16-11, 16-2 och 16-4.

Till 2.62 så är det helt enkelt bjudodds och med tanke på situationen för båda lagen så ska Norths odds dyka rejält.

/

@cappehbets






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt