Speltips: Epsilon vs PRIDE

Skönt att ha måndagen avklarad och få en tisdag med massvis av matcher. Har tweetat ut en del spel redan men jag har lyckats hitta ett spel i StarLadder kvalet som jag vill ta en liten närmare titt på och förklara mina tankar.

Matchen i fråga är nämligen PRIDE vs Epsilon. Roligt att se dessa två lag möta varandra med tanke på att PRIDE pushar för att bli bättre rankade på nationell nivå där man fortfarande är bakom både Kinguin och Virtus Pro. Tror aldrig riktigt att PRIDE kan gå om något utav dessa två lag med den femma man har nu men man vet aldrig. Epsilon som alltid varit den där underdogen som inte riktigt lyckats ta sig ifrån den där topp20 platsen i världen utan man har alltid legat någonstans runt där i rankingen. Man är fortfarande bakom fnatic, NiP och Godsent trots svaga prestationer från alla tre.

Epsilon har enligt mig bättre spelare och borde vara ett bättre lag men PRIDE har verkligen spelat bra på senaste tiden och detta är mest på grund utav att lag inte riktigt än har lärt sig spela Inferno medans PRIDE verkligen lagt ner tiden på att bli bra där. Epsilon tror jag kommer ha det lite tufft framöver i matcher där det är lite 50/50 i vem som vinner eftersom dust2 var den map som man spelade absolut mest och där man fick med sig bäst resultat. PRIDE har redan visat att man kan spela Inferno med vinster över VEGA Squadron och tRICKED.

Epsilons standard ban för maps är Nuke. Man vill egentligen inte ha något att göra med Nuke och de få gånger man spelat Nuke har man faktiskt inte haft något betydelsefullt resultat. Skulle det bli så att Epsilon väljer att banna Inferno över Nuke så har jag fortfarande PRIDE som favorit på just Nuke med tanke på att PRIDE faktiskt visat att man kan spela kartan och inte bara fått 12 rundor och varit 'nära' på att vinna som Epsilon.

För Epsilons mappick så tror jag att vi kan se lite vad som helst. Jag tror PRIDE bannar Overpass och då har Epsilon alternativet att ta det till mirage vilket jag hoppas att de gör men det kan lika gärna bli cache eller cobble. Blir det cache kan det bli tufft och jag tycker då att man gjort det alldeles för svårt för sig själv medans cobble är lite säkrare och den borde Epsilon vinna.

För tredje mappen kommer jag inte ens spekulera i vad det kan bli för de delar ungefär nästan samma mappool så blir svårt att avgöra vad tredje mappen blir och vem som tar den och med det sagt så är det väl läge att säga speltipset och det är PRIDE vs Epsilon Ö2.5 maps till 1.90 på Coolbet, 3/5u. Matchstart 20:00.

Som vanligt så vid frågor och funderingar finns jag på twitter @cappehbets. Lycka till vid rygg.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt