Speltips: Holland - Tyskland - Värde på den nya generationen

Det är dags att snacka upp Nations League ännu en gång här i bloggen och kvällens underhållning hittar vi på Amsterdam Arena, nyligen omdöpt till minne utav Johan Cruyff, där Holland tar emot Tyskland.

Tyskland

Det blev inget lyckat VM för Tyskarna som vi alla vet och återuppbyggnaden utav det Tyska landslaget har väl i princip ännu inte innebärit några särskilt stora förändringar. Efter VM har man i sin första gruppspelsmatch i Nations League spelat 0-0 hemma mot Frankrike i en match som var ganska snarlik med vad vi såg under sommaren. Man hade svårt att ta sig till målchanser och särskilt anfallsspelet såg trubbigt ut och det fortsatte även i matchen efter mot Peru där man avgjorde sent i en 2-1 vinst. Man släppte dock inte in något mål mot Frankrike vilket måste varit skönt och den största förändringen Löw har gjort är att flytta upp Kimmich i en sittande mittfältsroll för att på så sätt få en snabb, defensiv pjäs att täcka upp ytor med.

Vid sin sida kommer Kimmich även ikväll ha Kroos och en tredje person som sägs vara antingen Rudy eller Draxler, handlar helt enkelt om hur pass offensivt balanserad Löw vågar att vara.

I backlinjen förväntas Sule att väljas före Hummels medans man framåt kommer att starta med Muller, Werner och eventuellt överraska med en Gnabry på topp. Reus är hemma i Dortmund dock och det är också lite synd då han varit i toppslag, något majoriteten av spelarna som startar ikväll inte kan skylta med. Det är ett formsvagt landslag både sett till prestationerna i den Tyska tröjan men även i sina klubblag och främst Bayernspelarna ser riktigt svaga ut för dagen.

Holland

Holland har påbörjat sitt arbete för att kliva tillbaka in i något slags finrum när det handlar om Landslagsfotboll och även i inhemska ligan görs det aktioner för att stärka den som helhet. Koeman har tagit över rodret och även aktivt valt att spela in den nya generationen av talangfulla spelare i Holländsk fotboll, spelare som redan nu visat att de både kan spela på internationell toppnivå, men även pallar trycket.

Ajax gästade för inte så länge sedan Allianz Arena för möte med Bayern Munchen där vi fick se både de Jong och de Ligt imponera stort tillsammans med van de Beek och dessa är alla spelare som förväntas att starta under kvällen. Med van Djik som stöttespelare har de visat även i landslaget att utvecklingen för dessa gått snabbt och i sitt klubblag imponerar man extremt mycket.

Koeman har en defensiv prägel på sitt lag men har inte några problem när bollen ska vårdas och framförallt är man väldigt duktiga på att transportera den upp i banan. På topp är det utrensat från van Persie etc och det är numera Depay och Promes som leder laget därifrån, troligtvis med Babel som ännu överlevt. Resultaten sedan Koeman tog över har imponerat, visserligen förlorade man sin första match mot England under hans styre men man har slagit Portugal med 3-0 samt dominerat i kryssmatcher mot Italien och Slovakien. Senast mot Frankrike på bortaplan gjorde man en otroligt fin insats, som slutade 2-1 i hemmalagets favör efter ett riktigt vackert mål från Giroud med kvarten kvar, men Holland visade upp riktigt fina tendenser.

Slutsats och speltips

Det är där vi landar också, att jag är ganska övertygad om att Holland kommer att kunna frustrera ett ganska segt, något lättläst Tyskland som bör få svårt att finna ytor för en sådan som Timo Werner till exempel. Vad vi absolut kan slå fast vid är att Tyskland står i ett alldeles för lågt odds på bortaplan sett till förutsättningarna och utan ett Reus som alltid frälser sitt lag. Samtidigt bör Holland ha goda möjligheter för att utmanövrera en formsvag defensiv i det Tyska landslaget där Muller själv sagt att man pratat mycket om hur det går i Bayern just nu och enligt rapporter är väldigt många spelare missnöjda med Kovac, så frågan är vart man har sina huvuden just nu. Att få över 2.0 på kvartsboll med plus är väldigt generöst med dessa förutsättningar, sänk Tysken!

Holland +0.25 spelas till 2.03 hos Pinnacle.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.