Speltips: Real Madrid - Roma - Uppdrag hålla ned siffrorna

real Madrid 19/9

Champions League fortsätter under onsdagen där vi har åtta nya matcher att se fram emot. En utav dessa är givetvis mötet i Madrid där CL-mästarna, tre år på raken, Real Madrid tar emot Roma under kvällen.

Det är också ett Roma i ett helt annorlunda läge än vad som var den där kvällen ifjol när man spelade ut Barcelona efter notorna och vände ett till syntes omöjligt resultat till avancemang, med det sagt så var just den matchen ett returmöte efter att man fått lämna bortamötet med 4-1 i baken. Oavsett fjolårens resultat är det ett annorlunda Roma vi har att göra med, rutin har lämnat och in har spelare ur den klassiska "Monchi-värvningar"-boken kommit i flertalet bussleveranser. Det i sig är troligen inget dåligt då jag anser det vara en ganska solid approach för att kunna utmana på sikt, men här och nu - ja då ser det inte bra ut.

Förutom att Alisson lämnat och ersatts med Olsen, som får för hård kritik, så har backlinjen stagnerat ordentligt. Det är ett mittbackspar i Fazio och Manolas som redan under Spallettis tid hade stora problem, men med ett systemskifte och lite formtopp så var de under ett tag ett ordentligt lås där i mitten, det är dock helt tvärtom nu och precis allt verkar gå fel för nämnda herrar. Även Florenzi, som aldrig egentligen varit bra på högerbackspositionen har landat i verkligheten medans Kolarov blivit ett år äldre vilket syns lite för tydligt.

Men det stannar inte där i problemen Roma har just nu, mittfältet är helt kaputt och stackars Nzonzi och De Rossi får lösa av varandra i försök att täcka upp för sina kollegor brevid. Cristante, Pellegrini och Pastore har alla testats i Di Francescos 4-3-3 utan lycka vilket har lett till att han till syntes blivit tvingad att använda sig utav en mer 4-2-3-1 uppställning, som då mot ett motstånd utav Real Madrids kaliber inte riktigt är optimal men 4 offensiva pjäser uppställda på bortaplan.

Rykten under kvällen gör gällande att till och med ynglingen Zaniolo är tänkbar som startspelare här, vilket vore ett ganska desperat tecken trots att herrn nyligen blev uttagen i Italiens A-landslagstrupp.

Andra bullar är det i Real Madrid, efter Modric vara eller icke vara samt Ronaldos flytt så verkar nye tränaren Lopetegui fått laget harmoniskt och hittat en bra balans. Största nyheterna handlar snarare om vilken målvakt som ska stå och det är alltid ett gott tecken.

Spelmässigt utgår man fortfarande från en 4-3-3 variant men är mycket mer flexibla, man har visat prov på otrolig skicklighet när det kommer till att spela sig ur motståndarens presspel och det ser ut som att spelarna fått sig lite mer tydliga roller om vad de ska bidra med. Lopetegui verkar inte lägga några fingrar emellan heller utan han har både bänkat Modric samt bytt ut Marcelo utan några som helst konstigheter.

Anfallslinjen verkar framförallt trivas väldigt bra, men den fantastiske Asensio som tagit på sig kappan brevid Bale och Benzema, alla tre har större utrymme post-CR7 och det har även synts i målkolumnen för dem alla.

Inte har man heller några skador till matchen nog är man inställda på att ge sin nya, omtycka, tränare ett pangstart även i Champions League. Hur Roma ska stå emot vet jag inte, jag ser inte lagdelarna fungera ihop för sig eller tillsammans och den här matchen i detta läge är otroligt tung att ta till sig efter att ha tappat hemma mot Chievo, man har en president som är ute och skäller samtidigt som man verkar idélösa när det kommer till en första uppställning som funkar ihop med alla dessa nya, unga och lovande, men ännu ej särskilt samspelta vad jag kan se. Det blir otroligt tufft med andra ord och klarar man av att avärja en storförlust är mycket vunnet i mina ögon. Mitt spel blir på det suveräna hemmalaget hur som helst, det är en hög lina men jag tycker trots det att den är såpass generös när det skiljer så mycket mellan lagen att jag till och med väljer att ta en variant högre.

Real Madrid -1.75 spelas till 2.13 hos Pinnacle.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.