Speltips: Hoffenheim - Hannover 96

Det är måndag morgon och förutom en titt bakåt på helgen som var så är det veckan på ingång som är i högsta fokus och medans vi sitter och håller span på Europaspelet som veckan bjuder på finns det även en del intressant att hitta ännu längre fram. På fredag kväll är det Bundesliga och omgång 31 som inleds, där Hannover gästar Hoffenheim.

Ett Hannover som såg ut att ha stämplat ut, kanske ett par omgångar lite för tidigt. 5 förluster på rad var facitet mellan slutet utav februari och över hela mars månad. Sedan lyckades man plocka upp en vinst hemma mot Bremen samt ett kryss borta mot Stuttgart, men så kom mästarna Bayern på besök i helgen och då räckte man inte till för fem öre när man besegrades med 3-0 inför hemmafansen.

Statusen är som sådan att man i princip säkrat kontraktet, då man är 6 poäng före de tre lagen (Freiburg, Mainz, Wolfsburg) som kämpar för att undvika kvalspel vilket tabellplats 16 ger. Men nu är man ändå såpass nära "elden" bör också vissa ögonbryn höjas och det vore ju en riktig fadäs om man ens hamnade i en riskabel situation, även om det som sagt är osannolikt. Den värsta krisen verkar trots allt över och nog kommer man att plocka upp några fler poäng innan man stämplar ut för säsongen. Skadelistan innehåller ett gäng långtidsskadade spelare, som inte medverkat på ett tag. Ingen behövde heller behandling efter matchen i helgen.

Hoffenheim å andra sidan lever för full grad, man flyger definitivt på moln just nu och är obesegrade i åtta raka matcher. Fem utav dessa har varit vinster och vad som såg ut att bli en säsong som inte toppade fjolårets succé är man istället på väg att göra just det. Inte nog med det så är man dessutom i position för att snuva någon utav Leverkusen/Dortmund/Schalke's Champions League-platser, de platser som länge såg ut att vara cementerade i och med Leipzigs förfall samt Eintrachts allt svagare resultat. Med två poäng upp till ett Leverkusen som åkt på dubbla smällar under veckan är det med blodad tand man tar sig an bortalaget här.

Hoffenheim som under helgen tvålade dit Leipzig med hela 5-2 ledda utav stekheta Gnabry och Uth har ett bättre skadeläge än på länge, man saknar enbart långtidsskadade Posch och Geiger. Hubner gick av senast i halvtid men det ska handlat om försiktighetsåtgärd och en mindre skada, han lär vara redo för spel på fredag.

Man kommer däremot att ställas mot ett kompakt bortalag som inte kommer att bjuda på något, åtminstone när det kommer till ytor och viljan att öppna upp sig. Hannover kör gärna på när man spelar hemma, men på bortagräs är det riskminimering och fokus på en poäng som gäller. Hoffenheim har en del urspårade resultat under året, förutom nämnda vinsten emot Leipzig med 5-2 så hittar vi även 6-0 hemma mot Köln och 4-2 mot Mainz. Jag utelämnar även 3-3 mot Gladbach då den matchen var fylld utav lågkvalitativa skott där i princip varenda boll gick in, samma går nästan att dra utav matchen mot Leipzig.

Vart jag vill komma med det hela är att marknaden tidigt dunkat på i både Hoffenheims fördel samt på överspelet, en hel del i affekt är min känsla och även om jag själv var intresserad utav ett handikapp på hemmalaget så har priserna helt spårat i mitt tycke. Förutom under sin formsvagaste period i slutet utav december, där man även hade Bayern på schemat, så har Hannover inte släppt in 3 mål på bortaplan och ingen match har heller gått över 3.5 mål vilket är linan matchen är uppe i. Hoffenheim är inte bara formstarka framåt utan även bakåt numera, ett spel på bortalaget U1.0 mål är verkligen inte fel väg att gå. Men jag tycker att utrymmet är större värdemässigt i det klassiska underspelet, när Hoffenheim kommer att stöta på patrull och framförallt så kommer det krävas mer för att skapa chanser, än vad som varit mot det pinsamma försvar både Leipzig, Köln och Hamburg visat upp på sistone. Vinner gör man nog tillslut på ren motivation, men att Hannover bara ska ställa ut skorna här köper jag inte, den extremt höga linan erbjuder definitivt ett värdespel på "Undern".

Förväntar mig en reaktion på dessa tidiga klick, så passar helt enkelt på att hoppa på emellan. U3.5 mål i matchen spelas till 1.89 hos SBObet, lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.