Speltips: Real Madrid - Juventus

I kvällens andra Champions League-kvartsfinal är det Juventus som rest till huvudstaden i Spanien för möte med Real Madrid, ett möte som i stort sett är avgjort efter att mötet i Turin slutat 3-0, men för det betyder det inte att det finns spelvärde att hitta så vi tar och går igenom matchen här.

Juventus som verkligen fick sig en käftsmäll när ett uppskruvat och formtoppat Real Madrid var både kliniska och smarta. Visst, Juve hade perioder då man var riktigt bra och tryckte tillbaka bortalaget, men i slutändan var det ju såklart aldrig något snack.

Man mötte ligajumbon Benevento under helgen, som visserligen spelar bättre än dess poängantal berättar för dig, där man var riktigt illa ute under flera perioder i matchen. Man lyckades tillslut att vinna med 4-2, men insatsen var långt ifrån värdig.

Nu ska man försöka göra det som Roma gjorde igår, att vända ett omöjligt läge. Man kommer att spela med en slags 4-3-3/4-2-4 vilket visar på att man kommer att gå offensivt ut och sätta in en hög press på Real Madrid. Man får däremot göra det utan Dybala och Bentancur som båda är avstängda, medans Barzagli åkt på en skada.

Real spelade själva ett derby i helgen mot Atletico där matchen slutade 1-1 efter att man tappat sin ledning. Ronaldo stod återigen för målet i en match man dominerade rätt kraftigt.

Man kunde dessutom vila Modric, Casemiro, Isco och Benzema från start.

Real Madrid lär fokusera att suga upp pressen från Juventus till en början, medans man kan fokusera på att vända spel och utnyttja de ytor bortalaget ofrivilligt kommer att lämna ifrån sig. Med Ramos avstängd och Nacho skadad kan det bli spel för Vallejo som jag följde under fjolåret i Tyskland och det är en riktigt duktig mittbackstalang och med Keylor Navas i storform så blir det ändå svårt för Juventus att chocka hemmalaget.

Luften och hoppet lär pysa ut i takt med att minutrarna tickar på och jag har svårt att se Real Madrid vara nöjda med att gå för kryss eller förlust här, det är en krävande publik även i Madrid och efter att misslyckats med att vinna mot Atletico vill man med all säkerhet ge staden en övertygande, kraftmätande seger här, trots att man alltså är i princip klara.

Jag tycker verkligen att oddset på hemmalaget här är otroligt lockande, det är ett stukat Juventus som kommer att få det svårt att hålla ihop laget samtidigt som humöret inte ska falla, lägena kommer att komma, i mängder, för hemmalaget och nu för tiden så är dem inne i den här fasen där de får utdelning oftare än vad som var fallet under hösten.

Real Madrid -0.75 spelas till 1.84 hos Betfair (via sportmarket). Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt