Speltips: Bayern Munchen - Sevilla

Champions League fortsätter att pryda våra veckodagar och det var en fantastisk kväll vi fick uppleva under gårdagen. Nya matcher väntar nu och jag tänkte slänga mig in på mötet i Tyskland där Bayern Munchen tar emot Sevilla.

En match som under mötet i Spanien såg ett aggresivt Sevilla från start och utdelningen kom tillslut i den 31a minuten då Sarabia satte matchens första mål, Bayern replikerade snabbt med ett något turligt självmål och under andra halvlek så kontrollerade Bayern matchen och gjorde dessutom ett segermål.

Sevilla har sedan dess åkt på pumpen ordentligt där man släppte fyra mål borta mot Celta Vigo, med en lite roterad elva. Man har sett dessa resultat komma lite då och då för Montellas gäng, och vi som följer den Italienska fotbollen är inte särskillt överraskade över att laget har höga toppar men också extremt djupa dalar.

Man får till detta möte tillbaka Banega medans Kjaer åkte på en skada i helgens match och missar mötet här. Men ett i stort sett ordinarie lag har man att tillgå.

Bayern hanterade sin match under helgen såsom man brukar göra, efter ett tidigt underläge mot Augsburg så vände man matchen och vann med 4-1, medans både Javi Martinez, Muller, Lewandowski, Hummels och Thiago kunde vila. I och med vinsten kunde man även fira ligasegern, även om just själva firandet blev väldigt begränsat efter Heynckes egna önskemål. Fokuset ligger givetvis på matchen här och förtom Alaba, Vidal och långtidsskadade Coman/Neuer har man full trupp att tillgå, en trupp som för närvarande känns väldigt formstark.

Bayern kommer som stora favoriter in till detta möte och det kommer som vanligt när det gäller de Tyska giganterna inte att spela särskilt mycket på det resultat de har med sig, utan det kommer istället att handla om att se till att få till ett resultat som man känner är tillräckligt för att säkra avancemanget. Man tillåts inte direkt att kontrollera matchen defensivt utan man kommer att gå för mål och när lag med sådan extrem offensiv spets går för mål mot Montellas Sevilla, ja då tenderar man också att få utdelning.

Sevillas högsta nivå ska dock inte underskattas, men här är det troligare att det slutar i ett förkrossande farväl för bortalagets CL-sejour, där risken är överhängande för relativt pinsamma siffror än att något slags mirakel skall utspela sig på Allianz Arena ikväll. Det blir väldigt straight forward detta och jag anser att vi har ett spelvärde på 1.75 linan i hemmalagets favör.

Bayern Munchen -1.75 spelas till 1.83 hos Pinnacle.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt