Speltips: Juventus - Atalanta

Champions League är på intåg men under dagen spelas det även en match i Serie A, klockan 18:00 gästar nämnligen Atalanta Allianz Arena för ett möte med Juventus. Matchen som för två omgångar sedan ställdes in för snö, har bättre förutsättningar idag med plusgrader och vårväder i Turin.

Juventus som slog Udinese i helgen med 2-0 behövde inte ta allt för mycket ur energidepån sedan Dybala med två mål avgjorde matchen relativt tidigt för den gamla damen, är ute efter att verkligen cementera sin plats i toppen. En poäng leder man serien med inför mötet här och som kan bli fyra vid vinst, ett scenario som hade varit önskvärt givetvis.

På andra sidan står svårspelade Atalanta, som i helgen avgjorde sent borta mot Bologna i en match man under samtliga 90 minuter hade överhanden på. Välförtjänt och med sitt uttåg i Europa League kan man nu helt fokusera på att ta i kapp poäng till lagen ovanför. Någonting som absolut inte är omöjligt, trots sjätteplacerade Milans uppgång i form.

Däremot faller inte den här matchen särskilt bra för dem, en tuff bortamatch väntar i Verona mot Hellas och är också en match man förväntar sig att kunna plocka hem alla tre poäng ifrån. Viktige Papu Gomez kommer till spel men annars vilar man både i defensiven och på mittfältet då spelare som Gosens, Haas och Mancini kommer till start.

I Juventus så kommer Higuain till spel trots allt och som han glöder, tillsammans med formtoppade Dybala och med både Mandzukic som är tillbaka samt Douglas Costa är ett riktigt kraftpaket offensivt. Jag gillar starkt att man går så tydligt på offensiven och dess rörlighet kommer att skapa problem för bortalaget. Annars är det bara Alex Sandro som får vila här.

Jag hyser stor respekt för Gasperinis mannar men utan Gomez i startelvan blir Atalantas anfallsspel otroligt påverkat, medans jag förväntar mig att Juventus går ut för att chocka här med ett aggresivt presspel i hopp om att få kontroll på både boll och matchbild. Det tillsammans med den tyngd man får på mittfältet med sin tremanna-variant kommer att väga tungt och chanserna att vi får se en skräll här värderar jag inte högt, trots ett mycket kompatibelt motstånd. Juventus är uppväxlade på max och man kommer inte att tappa särskilt många, om ens några, poäng på hemmaplan under våren. En -1.25 lina anser jag ha ett fint mervärde med dessa förutsättningar.

Juventus -1.25 spelas till 2.02 hos SBObet.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt