Speltips: Bayern Munchen - Besiktas

Det är tisdag och det är en sådan här lyxvecka då vi har Europeisk fotboll att se fram emot där dagens schema innehåller de kvarvarande första matcherna i Champions Leagues åttondelsfinaler. Jag hoppas ni hänger med oss i hashtagen #1x2live under kvällen och hälsar på grabbarna från FanTV i studion där vi rullar hela kvällen på Youtube.

Till Tyskland har succégänget Besiktas rest och lagets satsning mot att återetablera sig i toppen utav Europafotbollen mötte ett stort hinder då man efter ha vunnit sin CL-grupp blev dragna mot Bayern Munchen. Otroligt egentligen och surt såklart, men nu ska man såklart ge det en chans.

Man kommer till mötet med en stor förändring i sitt lag sedan gruppspelet då lagets målskytt Cenk Tosun såldes till Everton, men glädjandes för oss så verkar det av allt att döma bli nyvärvade Vagner Love som kliver in i hans ställe, en spektakulär fotbollsspelare minst sagt. I övrigt är det rutinerade Pepe och Gary Medel som bildar lagets mittbackspar och som alltid när de två spelar kan man inte utesluta en kortslutning och röda kort, även om vi såklart utgår från att de båda håller sig på plan hela matchen.

I fredags fick man bara 1-1 borta mot Konyaspor trots att man ställde ut ett ordinarie lag, det var bara Quaresma som fick börja på bänken. Man spelar en 4-2-3-1 där lagets hot ligger i trion bakom Vagner Love med härlige Ryan Babel, Talisca och nämnde Quaresma.

Hemmalaget Bayern avgjorde sent i sin match under helgen som var, där man mötte Wolfsburg på bortaplan. Man roterade hela åtta spelare inför detta möte som man laddat upp för under hela 2018. Laget är i princip helt skadefritt, förutom långtidsskadade Neuer och där ska det väl verkligen påpekas att ersättaren Ulreich varit riktigt bra under tränare Heynckes tid i Bayern.

Och det är det gamla goda Bayern vi ser med Heynckes vid rodret, ledningen gör verkligen allt för att få förlängt med tränaren som själv sagt sig vilja fokusera på fotbollen. Laget förväntas, enligt BILD, att starta med en helt otrolig offensiv där Javi Martinez blir ankaret bakom Muller, James, Robben och Coman på "mittfältet". Förvänta er ett Bayern som kommer supertaggade till denna match, där man kommer att anfalla med 7-8 spelare i en rörlig synergi och för Besiktas gäller det att hänga med.

Allt annat än en överkörning skulle också vara en skräll här, man ska absolut inte underskatta Besiktas och vad dem gjort under hösten, men med Tosun borta och brist på rutin i dessa sammanhang som dessutom ska ställas vid sidan med Bayerns dito så är det inte mycket som talar för bortalaget.

Bayern Munchen -2.5 spelas till 2.14 hos Pinnacle.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt