Speltips: Milan reser till Neapel.

Vi blickar mot lördagen och ett utav två storartade möten i Serie A där Milan reser till Neapel för match emot Napoli på San Paolo.

Det är ett Milan som tog en viktig 2-0 seger borta mot Sassuolo innan man gick på uppehåll, möjligen en intetsägande sådan då Sassuolo är riktigt under isen denna säsong. Man har hittills 4 förluster av 4 möjliga när man ställts emot topp 6-lagen i ligan och tränare Montella har här en tuff uppgift framför sig. Han är fortfarande kvar på tränarposten, troligtvis i brist på andra alternativ och lär fortsätta vara så även efter denna match, då det vore otroligt konstigt att låta en bortamatch emot Napoli vara särskilt avgörande.

Man har lite problem inför denna matchen också då Biglia på mitten är skadad, han kan fixa en plats i truppen men kommer isåfall att inleda på bänken. Dessutom har Kessie varit iväg med Elfenbenskusten, en viktig detalj då han tidigare visat att han haft problem med anpassningen med de långa turerna fram och tillbaka från Afrika. Han lär dock starta tillsammans med Montolivo på mittfältet, men som sagt, hans form har lyst med sin frånvaro redan innan uppehållet och förutsättningarna för att lyfta den till denna match är inte optimala direkt.

Borini lär fortsätta ute på högerytterbacken medans Montella förväntas fortsätta med trebackslinjen och Zapata före Musacchio. Kalinic väntas få fortsätta starta före Andre Silva, uppbackad av Suso och Calhanoglu bakom sig.

Napoli fick bara med sig 0-0 inför uppehållet borta mot Chievo, nånstans var det väntat med en bump i protokollet någonstans på vägen och landslagsuppehållet kom i rätt tidpunkt för det ljusblå laget. Koulibaly var iväg med Senegal, men spelade bara den första utav två matcher och har kunnat spara lite på batterierna medans Callejon fick 45min för Spanien i veckan i mötet med Ryssland. Insigne fick som vi alla vet inte spela överhuvudtaget i match 2 mot Sverige och är således helt utvilad.

Det mesta i Napoli handlar dock om Ghoulams skada som är ett jätteavbräck och Rui fick chansen senast mot Chievo och gjorde det okej. Här ställs Napolis vänstersida emot Borini/Romagnoli och jag tycker det är en väldigt lämplig uppgift för en ersättare till Ghoulam att få igång självförtroendet där.

Milan känns också extremt tunna på mittfältet och även om lagsammanhållningen blivit bättre så är den inte alls helt 100%ig och det är det absoluta minimum ett lag behöver att vara för att kunna hantera Napolis "triangel"-spelande på små ytor och ständigt leta sig igenom motståndarens lagdelar. Napoli kommer att vilja revanschera sig och göra ett statement att man fortsatt är där för att utmana om Scudetton och Milan i sin nuvarande form är ett otroligt lämpligt motstånd att göra det emot.

Napoli -1.0 spelas till 1.79 hos Betfair (Via Sportmarket). Allt över 1.70 tycker jag är spelbart här. Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt