Speltips: Toppmötet är redan avgjort.

Utan vidare omsvep släpper vi den fantastiska fotbollshelg vi varit med om till förmån för det uppkommande Champions League-gruppspelet. Ännu en gång är vi priviligerade nog att få uppleva Europaspel mitt i veckan och här tänkte jag ta en titt på Manchester City's möte med Napoli.

City leder Grupp F med full pott och 6-0 i målskillnad och kommer i från en helg där man fullständigt massakrerade Stoke med 7-2 och hade sex olika målskyttar i den matchen. Pep's Manchester City har trummat igång ordentligt den senaste tiden där hans nya system inför säsongen där både David Silva och De Bruyne är inkluderade på det centrala mittfältet.

Man håller numera även relativt tätt i de bakre leden, även om Stoke gjorde två är det lätt att bli okoncenterade i just en sån match och ingenting man bör lägga allt för stor vikt i. Aguero är fortsatt tveksam till start även om han börjar närma sig comeback, men man har mer än god uppbackning i hans frånvaro. Mendy är långtidsskadad och Kompany är som alltid ett frågetecken.

Man ställs emot Napoli som även dom går som tåget, åtta raka vinster i ligan är man nu uppe i och man leder Serie A med två poäng. Man imponerade mot Roma, särskillt i de defensiva leden där man trots en hel del press på sig höll Roma relativt ofarliga och framförallt lyckades man styra bort Roma från farliga skottpositioner vilket annars varit något man har kunnat se hända i mötena med de större lagen i ligan.

Nu pratas det högt och tydligt om att Napoli faktiskt kan ta hem Scudetton i år och man har ett 5-poängsförsprång på Juventus redan. Man har till helgen Inter på besök och det är en otroligt viktig match för klubben att kunna prestera max i för att behålla avståndet i ligan. Det är också tydligt uttalat att man satsar på ligan över Champions League i år om man har skäl att göra det, så att säga, vilket nu är fallet. President Aurelio De Laurentiis uttalade sig igår om just detta och krävde fokus på matchen mot Inter, där han förväntade sig (och krävde i princip) rotation i laget mot Manchester City, tydligt påpekade att matchen mot Inter är den viktiga matchen denna vecka.

Förståerligt, då Napoli med fullt lag hade fått det tufft mot ett City i sån fantastisk form. Med tankarna på Intermatchen och med rotation i laget kommer inte Napoli ha mycket att säga till om här och det är uppenbart att en förlust här är godtagbar. Så innan priserna helt dumpas på Manchester City slår vi till så fort det går då vi har ett otroligt mervärde på det ljusblå laget från Manchester.

Manchester City -1.0 spelas till 1.97 hos Pinnacle. Jag väljer även att ta en mindre peng på City att leda i halvtid till 2.12 och även det oddset hittas hos Pinnacle, Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt