Uppsnack inför Juventus - Lazio.

Publicerades för
Spel SS Lazio +1.0 Juventus FC - SS Lazio
Odds
1.960
Insats
3.00 u
Resultat
2.88 u
Lägg spel på Pinnacle

Vi står inför en otroligt fin helg när det kommer till fotboll i Italien och Serie A där vi har en rad möten att se fram emot under denna omgång. Först ut är Juventus batalj med Lazio på den numera kallade Allianz Stadium i Turin.

Juventus går in i en hektisk period nu med massvis med matcher, redan på onsdag väntar Sporting i Champions League i vad som blir en otroligt viktig match för att ta ett ordentligt grepp om andra platsen i gruppen efter debaklet mot Barcelona under den första gruppspelsomgången. Tack och lov för den gamla damen börjar man nu också få tillbaka lite folk, främst i form utav centrala mittfältare, där både Khedira och Marchisio är tillbaka i träning och troligtvis redo på lördag om man väljs ut för att starta matchen mot Lazio. 

Däremot saknas fortfarande Pjanic, vilket även gäller Höwedes som inte spelat någon match än samt långtidsskadade Pjaca och De Sciglio. Men det största frågetecknet ställs gällande Mandzukic, som skadade sig mot Finland men ändock deltog i matchen efter. Skulle han missa matchen skulle det vara ett otroligt stort avbräck.

Man gick en redig holmgång med Atalanta innan landslagsuppehållet tog vid och tappade en 2-0 ledning där man fick nöja sig med en poäng. Ett resultat som på förhand är absolut godkänt men det ligger inte i Juventus natur att tappa en 2-0 ledning sådär och ännu en gång hade försvaret svårigheter att visa sig på den nivå vi blivit så vana vid att se Juventus backlinje vara på. 

Man är ganska långt i från just den nivån där bak, medans nyförvärven Bernardeschi och Costa ej hittat några prestationer utav yppersta klass, men man har också matchas in långsamt som brukligt utav Allegri. Bernardeschi gjorde ju både mål och en assist mot Atalanta just, men försvann ur den matchbilden strax efter halvtimmen och har fortsatt en del och bevisa. Positivt är att Higuain hittat målprotokollet två matcher i rad efter att ha blivit petad efter en torr period.

Lazio är i fantastisk god form, man har under hela säsongsinledningen presterat en riktigt bra fotboll under Inzaghi, där man fullständigt slaktade Sassuolo innan uppehållet med 6-1 i en match där man dessutom hamnade i underläge. Lazio's uppenbara plump man bör tala om kom mot Napoli, en match man var riktigt bra i under första halvlek. Det blev dock hela fyra mål i baken under andra halvleken men det ursäktas rejält då lagets viktigaste mittback i De Vrij utgick på grund utav skada i halvtidsvilan, lagets andra mittbacksbyte då även Bastos gått sönder innan det och det skapade en ohållbar situation mot seriens bästa offensiv. 

De båda har varit borta ett par matcher, vilket gör Lazio's resultat än mer imponerande med segrar mot både Verona och Sassuolo utan att tillåta någon särskild spänning, samtidigt som man lyckats rotera och ändå införskaffat sig 6 poäng på 2 matcher i Europa League. Det förklaras också i Inzaghi's gärning här, spelarna förstår honom och är beredda att göra den roll man tillges till 110%. Han framstår som extremt tydlig, man är otroligt bra på att växla mellan formationer under matchens gång där man med en mer passiv approach när det kommer till presspel lyckas täcka viktiga ytor i både centralt och längs kanterna på ett suveränt sätt. Med såpass starka bollvinnare på det centrala mittfältet lyckas man sedan ställa om med en längre boll upp i plan som tas emot och fördelas på de spelare som på automatik kommer för att fylla på. Man är ruskigt listiga och har glödheta spelare när det kommer till form i Milinkovic-Savic men framförallt Luis Alberto som startat denna säsong på ett helt otroligt sätt. Längst upp öser även Immobile in mål och Lazio är ruskigt svårstoppade för stunden.

Jag landar även på Lazio's sida i detta svåra bortamöte, jag är övertygad om att man kommer kunna hota Juventus på sina omställningar, ett Juventus vars comebackande spelare i Khedira/Marchisio inte behöver betyda att allt är bra. Khedira har varit direkt svag och bäst vore om man lät Bentancur fortsätta briljera på mitten tillsammans med Matuidi, men med matchen i Champions League som kommer i veckan lär vi få se en utav dessa få vila till förmån för just Khedira. Samtidigt som Juventus kommer att vara bollförande i den här matchen så förväntar jag mig inte ett överdrivet högt tempo, utan vi är inne i ett sånt läge där Juventus behöver göra detta till en process och samtidigt hålla igen lite på krafterna. De luckorna i intensivitet kommer att hjälpa Lazio att kunna hantera Juventus forceringar på ett effektivare sätt och med den sårbarhet Juventus visat upp i bakre led finns det förutsättningar för en eventuell skräll här.

Skräll eller inte, priserna på Juventus är för lågt satta i min bok och Lazio känns ännu en gång underskattade. Med en 1.0-lina utsatt är jag beredd att investera i bortalaget här, det är ofrånkomligt att det är där vi hittar värdet här och det blir alltså mitt spel i denna match. 

Lazio +1.0 spelas till 1.96 hos Pinnacle.

Alla rekar
SS Lazio +1.0
2017-10-14 18:00
Juventus FC - SS Lazio
3.00 u
2.88 u
Ett inlägg av
Redlineer Redlineer
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord