Speltips: Crotone i all ära, men här ska Scudetto'n bärgas.

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

På söndag, klockan 15:00, så ska Juventus gå ut på Juventus Stadium i ett möte med Crotone och försöka säkra Scudetto'n inför en fullsatt arena hemma i Turin. På andra sidan står ett Crotone i högform kämpandes med näbbar och klor för att undvika nedflyttning till Serie B, detta kan se ut som en väldigt tråkig Serie A-match men det står ändå en del på spel.

 

Vi börjar i Crotone som är obesegrade på sina senaste sju matcher. Man har slagit lag som Inter, Sampdoria och Udinese samt tagit poäng ifrån både Milan och Torino. Från att varit totalt uträknade har man nu krympt avståndet till endast en enda poäng. Dessutom har man nu två lag på rätt sida av strecket inom räckhåll då även Genoa finns inom två poängs avstånd, alltså är man inte beroende utav enbart att Empoli tappar poäng.

Men man har tyvärr nått vägs ände här, iallafall om man tar sig en titt på det framtida spelschemat för de två sista matcherna i år. Inte nog med att man har ett Juventus som ska bärga titeln hemma så väntar även ett Lazio i gott slag under den sista omgången. Att lösa ens en enda poäng på de två matcherna blir otroligt tufft, däremot är ju faktiskt Lazio helt klara på sin fjärdeplats i ligan, så det återstår och se hur prioriteringen ifrån de ljusblå ligger. 

 

Juventus vann Coppa Italia under veckan och trots avbräcken i Khedira/Pjanic på mittfältet så svepte man över Lazio i en klassisk insats som osar vinnarmentalitet. De är ostoppbara när det gäller och man kan bara applodera utav förtjusning när ångvältet väl drar igång. Dani Alves var ännu en gång högst involverad och just nu är känslan att han verkligen flyger på moln, han är bakom väldigt mycket i Juventus anfall numera och har ett fantastiskt flyt i sitt spel.

Man kommer här att gå ut ifrån första minut för att sätta tonen, jobbet ska göras och det ska helst göras så fort som möjligt för att återgå in en slags återhämtning för vad som skall komma. Nu är ju finalen först i Juni men med en hel arena över sig där övertygelsen om att kunna fira titeln när domaren blåser av matchen finns det inget utrymme för att slappna av. 

Pjanic är tillbaka och kommer att kampera med Marchisio, man kommer troligtvis att vila både nämnda Alves samt Alex Sandro men de ska inte behövas emot Crotone. Förstå mig rätt, Crotone har gjort det superbra hitills, men man har mestadels också tagit sina skalper emot lag utan någon riktigt motivation, medans Milanolaget uppenbart inte velat kampera om plats till Europa League. Så man får ändå väga in det, emot Juventus och den stämning som där kommer att vara är jag övertygad om att man kommer att vara fullständigt chanslösa. De här spelarna är inte heller vana att spela inför den inramningen så det kommer onekligen att bli tufft för dem.

 

Asienlinorna ligger runt -2.0 på Juve vilket hade kunnat vara intressant, men jag föredrar halvtidsalternativet här. Skulle det dessutom mot förmodan inte vara löst i halvtid kommer det att finnas läge för livespel att profitera på. Juventus har lett i halvtid 13 gånger på 18 försök.

-0.75 tar den säkra, det ligger på fullt godkända 1.80 just nu. Men jag kan inte motstå oddset på -1.0 som ja tycker, sett till förutsättningarna, ligger alldeles för högt. 

 

Juventus -1.0 i HT spelas till 2.25 hos bet365. Vi får alltså tillbaka pengarna om Juventus "bara" leder med 1 mål i halvtid. Lycka till!

Redlineers blogg

Redlineer

Finns på Twitter som redlineer

Robert, igenkänd som Redlineer på Twitter, är en sporttokig 28-åring som levt med spel och dobbel i 10 år. Förutom sitt brinnande intresse för AIK och Allsvenskan bevakar han Europafotbollen dagligen där han ser extremt mycket matcher varje helg.

Sveriges bästa

Kända profiler