Speltips: Galen värdering, ska vara klasskillnad.

En utav alla de matcher som går an klockan 15.00 på söndag i Serie A är matchen emellan Sampdoria och Crotone på Stadio Luigi Ferraris där bortalaget måste införskaffa sig en trepoängare för att hålla livet om fortsatt Serie A-spel möjligt.

Detta Crotone som egentligen varit på väg ner till Serie B sedan matchdag ett har nu skapat lite surr kring fighten som är i bottnen utav tabellen, man har till skillnad ifrån Palermo och Pescara åtnjutit sig en bra månad där man lyckats skrapa ihop lite poäng. Detta medans deras direkta konkurrent, Empoli, fallit som en sten. Nu tog Empoli en trepoängarare överaskande nog i Florens under förra helgen och då gäller det nu för Crotone att svara på den och måste gå för helst tre poäng när man besöker Sampdoria. Fem poäng skiljer vid strecket och det är lite nu eller aldrig.

Tränare Nicola har fått sig en liten renässans med dessa resultat, tränaren som aldrig ifrån början var tänkt att träna detta Crotone, han var ett alternativ långt ner i listan och har fått kämpa varje dag för att göra rätt för sitt namn. Att man nu börjat ta poäng har ingenting riktigt med försvarsspelet att göra, däremot har man två strikers på topp som hamnat i någon slags form då motståndarlagen inte bjudit på just motstånd. Jag pratar om Falcinelli och Trotta, den förstnämnda med imponerande 11 mål under säsongen, Trotta även han en rätt ung lirare som varit i England och aldrig fått ut något, däremot verkar hans spelstil passa bättre i Italien då han är starkt bidragande till de poäng Crotone lyckas sno med sig. Båda kommer ifrån Sassuolo inför året och ser faktiskt väldigt slipade ut, defenitivt två spelare som kommer att bli upplockade utav större klubbar i sommar.

Man har fullt lag till matchen här och kan matcha sitt hårt jobbande mittfält, men desperationen hos Crotone kan också straffa sig emot ett sånt skickligt lag som Sampdoria.

Sampdoria, som egentligen inte har något att spela för, vilket ändå är viktigt att påpeka. Jag brukar undvika sådana lag men här är det svårt att blunda tycker jag. De stod för en svag insats emot Sassuolo men där man också kunde hitta några positiva bitar, till exempel Skrinlar och Bereszynski som stod för väldigt fina insatser. Mittfältet roterades och man var där riktigt svaga, däremot stod hela backlinjen för ännu en solid insats trots de två insläppta målen. Schick fick lite lida då matchbilden inte passade han, mycket springande på omöjliga bollar och dåliga uppspel.

Man är erkänt starka hemma och även om jag själv brukar ha svårt för ett Sampdoria som ska föra matcherna tycker jag att man kan komma förmånligt in i denna matchen, publiken i Genova är alltid på hugget och kommer inte att acceptera en undermålig insats utav sitt lag. Sedan är man tekniskt överlägsna detta Crotone, som nämnt måste gå för det. Med tanke på det är jag övertygad om att luckorna kommer att öppnas och då är både Quagliarella och Schick väldigt skickliga på att utnyttja det.

Matchen emot Sassuolo var nog en släng utav motivationsbrist som jag inte ser komma här, på hemmaplan är alltid inspirationen stor. Man har dessutom en otroligt fin defensiv att luta sig tillbaka på för att hantera de hot Crotone med all säkerhet kommer att försöka ställa till med. Men även om motivation slår klass, som det sägs, så tycker jag inte motivationsbiten är så stor här. Samtidigt kommer Sampdoria att kunna straffa ett Crotone som inte kan sitta längst bak som de brukar utan måste bidra själva med en kreativ fas i spelet. Det är dem inte vana vid och det tror jag Sampdoria kommer att kunna exploitera. Ett rimligt pris här ligger runt 1.60, om inte lägre, mitt inne i en säsong. Vi erbjuds över 1.90 här på en -0.5 lina, i min värld har motivationsfaktorn tagit över alldeles för mycket och vi pratar ändå om ett väldigt dåligt Crotone som inte har spelarmaterial för att hänga kvar.

Förutom Intermatchen, som jag lägger på just egen inkompetens, så är Crotones plötsliga poängtagande snarare utformat utav spelschemat än något annat. Här får Sampdoria det lätt och vi spelar dem till detta pris sju dagar i veckan.

Sampdoria -0.5 spelas till 1.92 hos Pinnacle






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.