Speltips: Omotiverad hemmafavorit.

Vi blickar fram emot helgen och lämnar en Europeisk cupvecka bakom oss som innehöll alltifrån bedrövelse sett till händelserna i Tyskland men även fina ögonblick i det som var utskåpningen utav Barcelona i från Juventus men även den lite speciella matchen emellan Bayern Munchen och Real Madrid. Men det är ju inte det vi ska fokusera på nu utan jag tänkte ta er igenom matchen emellan Sassuolo och Sampdoria.

Sampdoria reser till Mapei-stadion med en otrolig stämning i laget där man på tio matcher endast har en förlust, den förlusten kom emot suveräna Juventus. Man flyger bokstavligen talat och är ett utav seriens formstarkaste lag med sju omgångar kvar att spela. Man är dock helt avhängda i från någon sorts kamp utav Europaplatserna i ligan men det är svårt att inte imponeras över detta Genovalag. Man har under dessa tio matcher med det fina facitet hunnit med att slå Roma, Milan och Inter vilket smäller väldigt högt och tränare Giampaolo har äntligen fått ut allt ur sina spelare.

Man har en jätteintressant trupp där Schick är den det talas mest om, även ifrån mitt håll. Den unge tjeckiern är numera scoutad utav flera storklubbar i Italien och Sampdoria kommer att få det svårt att behålla honom. Bakom honom har man dock ett par riktigt intressanta, unga spelare som nu verkligen kommit igång. Karol Linetty är en sådan, inköpt i från Lech Poznan inför året och nu verkar ha avverkat sin anpassningsperiod. Han är extremt skicklig med bollen och en kreativ kraft som belönats med en startplats i landslaget efter sina framgångar på slutet. 21-årige Torreira är en annan som man köpte i från Pescara innan säsongen och som nu blommat ut till en väldigt uppskattad spelare, en liten spelare med otrolig teknik och snabbhet.

Sampdoria som lag behärskar både det kontrollerande spelet men även att försvara och ligga på kontring vilket gjort att de lyckas prestera både på hemmaplan och bortaplan. Man jobbar verkligen över hela plan och vid förande utav bollen tålmodigt vänder spelet och letar ytor för att hitta en överbelastningszon. Som kontringslag är man otroligt duktiga på att fylla på och göra individuella prestationer och ta sig förbi sin gubbe för att skapa ett övertag. Man har en svaghet att man kan bli lite väl bekväma ibland och bli lite passiva, men det är något som varit mer sällsynt under sista veckorna.

Man saknar fortfarande sin målskytt Muriel men har där Schick som ersättare vilket han behärskat bra även nu när han inte får agera supersub som blivit hans stämpel.

Sassuolo fortsätter att gå trögt, faktum är att man är vinstlösa på sex raka matcher och återkomsten utav Berardi i början av året efter sin skadeperiod har inte gett önskad effekt. Man räcker inte till helt enkelt och säsongen i stort är ett totalt misslyckande. Tack och lov har man räddningsplankorna i botten och har aldrig varit nära att få slåss om att hålla sig kvar men det finns mycket att tänka på när det kommer till Sassuolo. Tränaren Di Francesco har under nästan hela 2017 ryktas runt till olika klubbar och vart han kommer hamna, då särskillt efter sitt fina fjolår med klubben. Fokus verkar inte riktigt existera och man är väldigt tunna på mittfältet när man inte är fulltagliga. Även Defrel som är lagets skyttekung har åkt in och ut ur sjukstugan och även där har vi ett läge där hans framtida klubb diskuteras mer än hans nuvarande prestationer.

Man saknar ett gäng spelare till matchen då Blondini, Gazzola och Magnanelli saknas till matchen. Men det absolut tyngsta avbräcken hittar vi i just stjärnspelaren Berardi som är avstängd här. Lagets speluppbyggnad hänger på denne supertalang och istället kommer den lite trötta Duncan agera vikarie vad det verkar utifrån rapporterna som finns att tillgå.

Man gjorde en bra match senast emot Atalanta där man slapp ha intiativet och kom i ett par kontringar som var bra, däremot ser man inte särskilt kliniska ut och det syns att laget saknar självförtroende och skärpa. De vet med sig att säsongen är över och att förändringar inom klubben är att vänta, troligtvis försvinner även tränaren och såklart minskar även hans inflytande i omklädningsrummet på grund utav detta. Atalanta borde vunnit tillslut efter sin andra halvlek med det var målvakten Consigli som räddade dem i slutändan.

Jag är övertygad om att Sampdoria fortsätter på inslagen väg och får med sig ett resultat här. För mig är det en skillnad i klass dessa två emellan och man besitter spelare som slår ut både Aquilani och Ricci på mittfältet. Där vinner man kampen utan några problem och skapar sig ett överläge jag tror Sassuolo verkligen kommer att få slita med. Sassuolo är inte ett lag som tar till metoden att ställa sig allt för lågt och därför tror jag Sampdoria kommer att få de ytor de behöver för att såra Sassarna här.

I min värld är det helt befängt att Sampdoria är sådana dogs, jag förstår det verkligen inte. Har trippelkollat så det inte är någonting jag missat men det mesta lutar över i bortalagets fördel. Väljer att utnyttja detta till max med två spel som jag känner mig väldigt bekväm med.

Sampdoria +0.25 till 1.98 hos Pinnacle.

Tar även en tuffare lina till snäppet lägre insats:

Sampdoria -0.25 till 2.87 och även det oddset hittas hos Pinnacle.

Helgens i särklass bästa spel i mina ögon, lycka till om ni väljer att följa med!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.