Speltips: Superläge att bryta en dyster svit emot Empoli!

Söndagens lunchmatch ifrån italien är mötet emellan Empoli och Napoli. Ett möte där Napoli faktiskt inte gått segrande ur på 10 försök, men som också aldrig haft ett bättre läge att bryta den förbannelsen.

Empoli kommer till matchen med fem raka förluster, man har inte vunnit sedan Januari där man sent avgjorde matchen tack vare skyttekungen Mchedlidze. Han har däremot varit skadad ett tag nu och Empoli är ett sjunkande skepp. Det är uppenbart att man har gett upp säsongen och tack vare trion i botten med Palermo, Crotone och Pescara har man aldrig behövt vara oroliga. Men när man på sina fem senaste matcher mäktat med 1 mål och samtidigt släppt in 12 så undrar man ju om det där sjupoängsförsprånget verkligen räcker.

Jag personligen har höjt målvakten Skorupski till skyarna, han är en riktigt bra målvakt. Men när han har ett försvar som inte tänker hjälpa till så läcker även han. Hur många parader han än står för så krävs det att laget verkligen vill någonting, vilket varit som helt bortblåst. Tar man inte tag i detta snart är man nära att utveckla en duell om nedflyttningsplatserna vilket vore otroligt klantigt.

En 4-0 förlust emot ett Chievo säger egentligen det mesta, och nyförvärven i januari har inte kommit till sin rätt. El Kaddouri ser ut att bara vilja hämta ut sin lön och det andra ihopplocket håller inte någon klass. När laget släppte Saponara så gav man i princip upp, och det är en sådan attityd jag förväntar mig när man tar emot Napoli, eftersom det är så långsökt att man skulle ta poäng här vilket de vet om så tror jag inte på någon vidare inställning här.

Det har lugnat ner sig kring Napoli efter sin häktiska period skulle jag kunna skriva, det har det på ett sätt. Men nu omfamnas vi utav rykten kring en Mertens som inte skrivit på ett nytt kontrakt och Ghoulam som mer eller mindre redan är borta. Samtidigt presterar inte Pavoletti som striker och det är ett stort frågetecken kring han just nu, kommer han att komma in i det eller förblir det en floppvärvning?

Hur som helst så är man här för att kriga om andra platsen i ligan, och den motivationen är stor. Trots frågetecknena står man starka och Sarri har fått välsignelsen samt förtroendet ifrån president Aurelio De Laurentiis som förhoppningsvis betyder att det blir en fortsättning med Sarri och hans arbete han stått för.

Här går man inte bara in för att bryta en svit ifrån historien utan också för att pressa Roma om tabellplaceringen, även om man ställer ut en iskall Pavoletti så har jag svårt och se hur man inte manglar detta trötta Empoli som redan gått på semester.

Napoli att leda i halvtid och vinna efter fulltid (HT/FT) spelas till 1.86 hos 888sport (Eller Unibet).

Napoli -1.5 spelas hos bet365 till 1.95.

Det behöver inte vara svårare än så, nu kör vi!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt