Speltips: Mycket som ska klaffa på San Siro.

Lördagens kvällsmatch i Italien är mötet emellan Milan och Genoa där Milan med fyra poäng upp till en Europaplats måste vinna för att ha en realistisk chans till att uppnå Europaspel nästa säsong.

För det är det enda det handlar om för Milan nu, att nå den där platsen som ger Europaspel. Man har förbättrat sitt spel den senaste tiden och trots att man slitits med en hel del skador har man ändå lyckats att vinna sina matcher. Senast man spelade på San Siro tog man en imponerande vinst emot ett Chievo på uppgång och som erkänt är svårslagna. Man slog även Sassuolo på bortaplan med 1-0 och löste en 2-1 vinst emot Fiorentina i en match man vanligtvis inte vinner sett till hur spelet såg ut.

Det stora snacket i Italien har dock varit förlusten emot Juventus förra veckan, där man efter att domaren dömt staff i sista sekund förlorade. Laget blev givetvis riktigt besvikna och saknar även Bacca till denna match på grund utav hans utspel efter slutsignal. Däremot gjorde man en bra match och uppträdde väldigt förtroendeingivande. Juventus brände en del chanser men Milan höll dom ändå till ett par få och tilläts sig inte att bli överkörda. Donnarumma i målet ser ut att vara i en otrolig form och trots sina kvalitétsbrister i defensiven släpper man inte till så mycket som man kunnat förvänta sig.

Nu saknas Romagnoli, Bacca och Sosa på grund utav avstängningar och Suso och Abate är skadade utöver Montolivos samt Bonaventuras långtidsfrånvaro. Man kommer att behöva att bilda i princip en helt ny tridente längst fram där Deulofeu kommer att agera den erfarna. Deulofeu som för övrigt kommit in i Milan riktigt bra och erbjuder en vital del hos laget med sin yvighet och snabbhet. Mot Genoa bör han få det dock tuffare då inga större ytor lär erbjudas, men verkligen en kille att se upp för. Det blir ett nykomponerat mittfält också där Mati Fernandez förväntas att starta för första gången på länge och det sägs att han ska agera hjälp åt Lapadula på topp. Det låter som lite väl för mycket förändringar för mig och känslan är att de kommer att ha svårt att skapa de riktigt bra chanserna.

Genoa förlorade derbyt emot Sampdoria, ett derby vilket skulle bli upprättelsen för denna säsong, tungt givetvis och nu ska man resa till Milano för match inför en fullsatt arena. Jag förväntar mig att nye tränaren Mandorlini kommer att försöka stå lågt och endast försöka få med sig en hedersam poäng. Genoa som lag har en vinst på de 13 senaste matcherna och mår verkligen inte bra. Intåget utav Hiljemark och en ny röst i omklädningsrummet har resulterat i små förbättringar, men även om Hiljemark gjort det bra så spelar Genoa en cynisk fotboll de varken klarar av eller är vana vid.

Största förbättringen är att man inte släpper in lika mycket mål, det är givetvis bra men har ändå inte resulterat i något särskilt att glädjas över. Lagets störste genombrott under säsongen och även målskytten Simeone är helt ur form och har således inte bidragit på ett tag till sitt lag genom mål, Genoa har blivit nollade i tre utav de fem senaste matcherna och offensiven ser riktigt tafatt ut. Man har problem med Mandorlini's defensiva approach när det kommer till att ställa om och skapa målchanser.

Mitt spel i matchen blir också ett underspel, jag tycker linan är tok för hög. Milan med ett ett halvt ihopplockat lag där Mati Fernandez förväntas att starta på mittfältet kommer att behöva tid in i matchen för att hitta rätt. När väl det är gjort är Ocampos och Lapadula inte några som skrämmer många på pappret. Samtidigt har jag svårt att se Genoa hota särskilt mycket även om Milans defensiv är utav sämre kvalitét så finns alltid Donnarumma längst bak. En slö match där båda lagen kommer att behöva leta efter rythm och tempot bör dras ned i stora delar utav matchen på grund utav detta. Jag tror att Milan vinner tillslut men under 1.80 kommer jag inte att spela på.

U2.75 i matchen känns massivt och spelas till 1.94 hos Pinnacle.

Jag tar även ett långskott på att det är mållöst i halvtid, men med en gardering.

U1.0 i halvtid spelas lågt till 2.19 och även det priset hittar vi hos Pinnacle. Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.