Speltips: Inter tar ännu en skalp?

Ny vecka med ännu ett utbud som inspirerar. Champions League och Europa League präglar dessa veckodagar men jag tänker till en början rikta mina blickar inför omgång 29 i Serie A där jag tycker mig ha funnit en del intressanta spelobjekt. Jag börjar med matchen i Turin och då är det inte Juventus som ska spela där utan Torino som tar emot Inter under nästa lördag.

Det är ett Torino som under säsongen stundtals imponerat, men man har samtidigt aldrig varit nära för att kvalificera sig för Europaspel. Man har en skyttekung i Belotti som blomstrat och faktiskt leder Serie A's skytteliga nu med 22 mål. Hur fantastiskt han än varit där man skulle kunna argumentera för att han enkom också räddat upp Torinos säsong så var det nog inte tanken att man med anställningen utav tränare Mihajlovic skulle ligga och harva i ingenmansland när vi börjar närma oss slutet utav säsongen.

För målproduktionen har det inte varit problem med, man har gjort 52 mål på 28 matcher och är i fas med topplagen när det kommer till målgörandet. Problemet har legat i defensiven. Trots att man överaskande nog lånade in Joe Hart inför säsongen så har man släppt in massvis med mål. Här vill jag verkligen inte klandra Hart heller, han har stått för otroliga matcher med flertalet riktigt imponerande insatser. Men han är också utelämnad väldigt ofta, det är skrämmande att se Torino spela försvarsspel. Man sålde av nästan hela sin försvarsstomme i Glik, Maksimovic och Bruno Peres inför säsongen, de främst tydliga avbräcken i defensiven. In i laget lyckades man inte förstärka direkt. Rossenttini från Bologna klingar inte högt och De Silvestri skrämmer inte många på pappret, de två hade inte platsat i något annat topp 10-lag.

Man har även varit lite drabbade av skador men kontentan i det hela blir ändå att fyrbackslinjen är undermålig och håller ingen större klass. När man sedan tränas utav en offensivt skicklig tränare i Mihajlovic där hans okunskap när det kommer till defensiven och dess smarthet så var problemet att vänta.

Man har även blivit avklädda utav flera topplag, Napoli visade hur man snurrar upp ett försvar emot dem och Lazio gjorde likadant under måndagskvällen. Bottenlaget Pescara lyckades till och med göra tre trots de problem de haft och matchen emot Fiorentina så borde man släppt in 5 innan Torino tog tag i det och försökte. 2-2 slutade den matchen men det handlade mer om två infekterade lag som inte alls mår bra just nu.

Man har inte haft så stora utmaningar på hemmaplan än, ett Milan var på besök, som man i första halvlek dominerade fullständigt men där också Milan lyckades reducera samt kvittera. Ett stort svaghetstecken syntes där likaså de gjort i flertalet matcher. Torino är bra när man får tillgång till ytor och mot lag som inte har något orginaserat försvarsspel, så fort man möter ett smart lag så är man genast illa ute.

Ett smart lag har vi i Inter, eller åtminstone i dess tränare. Pioli har som tidigare nämnt gjort underverk med detta Inter. Spelkvaliten har alltid funnits där men det rätta utförandet har länge varit saknat. Man bokstavligen talat radar upp vinster, förutom där man mött de stora klubbarna. Förlusten emot Roma var tung, men också ett möte med en bländande spelarinsats utav Nainggolan. Man var riktigt bra emot Juventus där man sänktes utav en sekunds briljans när Cuadrado lyckades med sitt magnigfika skott ifrån 25 meter.

Det är förluster som ändå känns okej, i övrigt så tappar man inte längre de här matcherna man är överlägsna i. Man kommer inte heller ut och gör underprestationer och laget ser väldigt stabilt ut och man har hittat rätt i spelet äntligen. Intåget utav Gagliardini har som tidigare nämnt varit lyckat, men även gjort andra spelare mer utåtstående. Kondogbia är det största exemplet, från att ha varit riktigt medioker ser man nu hans kvalitéer och han gör det riktigt bra. D'Ambrosio samt Ansaldi gör det bättre på ytterbackspositionerna än någon kunnat väntat och Medel som mittback är bara en succé.

Icardi och Banega stod för varsitt hattrick senast när man överaskande asfalterade säsongens lag i Atalanta. 7-1 skrev siffrorna till och även om det i min värld handlade mycket om den totala vilsenhet Atalanta visade upp, så beivrar den matchen det faktum att Inter är väldigt bra just nu, de mår också väldigt bra.

Med det horribla försvarsarbete Torino visat upp under hela säsongen, samt den otroliga utdelning Inter haft när man mött liknande försvarsinsatser, känner jag att vi har ett bra läge att ännu en gång gå emot Torino. Inter slog även nyligen ett annat klassiskt lag med bristande försvar i Cagliari med 5-1, trots att de varit så hemmastarka. Inter har visat sig vara hänsynslösa emot lag utan orginisation i de bakre leden och jag är övertygad om att de även kommer att kunna straffa Torino.

Under matchen emot Atalanta sjönk Inter rejält, ifrån cirka 2.25 på -0.5 ned till under 2.0. De priserna har hittat en minimal uppstuds med Unibet liggandes på 2.07 för en rak Interseger. Det tycker jag känns väldigt spelvärt. Det enda som möjligtvis skulle kunna hota är en fantastiskt insats av Belotti, men en målskytt gör inte ett helt lag samtidigt. Likt 7-1 segern emot Atalanta kan man inte hoppas på ytterligheter och jag finner värdet här väldigt tilltalande.

Inter -0.5 speladas till 2.07 hos Unibet.

Jag väljer även att ta det ett steg längre då jag tycker en högre lina även det tilltalar då jag absolut ser Inter kunna vinna med två mål. När Torino går för det så lämnar man extrema kontringsytor en redan rörig backlinje blir ännu mer desorienterad.

Inter -1.25 spelas till 3.45 och även det hos Unibet.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.