Speltips: Neapel sluter upp.

Champions League är tillbaka denna vecka och returmötena i åttondelsfinalerna ska avgöras. Vissa matcher är ju mer eller mindre avgjorda men vi har några guldkorn att se fram emot, Dortmunds möte med Benfica imorgon och idag bjuds det på Napolis möte med Real Madrid.

Nu skrattar säkert en del, detta möte anser många redan vara i princip avgjort. Andra toner råder i Neapel, där står tiden still, där är uppladdningen redan inledd sedan domaren på Bernabeu blåste för slutsignalen i mitten av februari. Natten har tillägnats åt att skjuta bengaler och sjunga allsång utanför Real Madridspelarnas hotell och när sedan spelarbussen nu på tisdagskvällen skulle lämna hotellet så kom man cirka 10 meter innan man satt fast.

Sao Paolo öppnades vid tretiden, samma tid som skolor och jobb slutade. Sao Paolo kommer att vara fullproppad och man kommer att göra allt för att bära fram sitt lag emot någonting som skulle framstå som en större skräll om Napoli lyckades slå ut Real Madrid. Men i Neapel är allt möjligt, och deras ljusblå lag har en extremt hög toppnivå om allt klickar.

Man kommer senast ifrån en vinst emot Roma och en Mertensshow där han förutom sina två mål stod för en kontroversiell målgest, för de som inte sett den än så kan man bildligt förklara det som att han, på knä, urinerade på hörnflaggan. En hyllning till sin nyinköpta hund säger han, men aningen märklig hyllning kan tyckas.

En annan utav matchens höjdpunkter var ju Rog, igen. Efter att ha introducerats i elvan som en konsekvens utav bråket mellan Sarri och hans sportchef så har han både emot Juventus och Roma varit fullständigt fenomenal. Jag har inte läst en enda rad om att han idag skulle få starta matchen med det hade ju onekligen varit något att chockeras över och absolut en otroligt intressant ingress i denna match.

Napoli känns hursomhelst i fas igen efter att ha haft en tuffare period som följd utav förlusten emot Real Madrid och man kommer här till matchen redo att gå för det till fullo i hopp om att ge sin publik något att drömma om.

I Madridlägret verkar det mesta lugnt, som vanligt numera sedan Zidane tagit över. Resultatsmässigt har det sett lite krampaktigare ut, om än Benzema visade vägen senast emot Eibar i den stabila 4-1 segern där både Ronaldo och Bale saknades.

Sedan mötet med Napoli har man dock hunnit med att förlora emot Valencia på bortaplan med 2-1, legat under med 2-0 borta emot Villarreal (Ett underläge man också vände till vinst) samt att haft ett 3-1 underläge hemma emot Las Palmas. Även emot Las Palmas löste man tillslut ett likaresultat trots spelandes med 10 man i nästan hela andra halvlek. Så det är en stark maskin de ställs emot, Napoli. Men också ett lag med defensiva problem och det är en följd utav rotation samt skador i de bakre leden. Skadan på Varane är riktigt tung, ersättaren finns i Pepe som naturligt tappat lite fart med åren.

Lagens båda svagheter ligger defenitivt i defensiven och särskilt på ytterbacksplatserna. Marcelo i Real Madrid är en fantastisk spelare och en absoluta favorit hos mig men han är också väldigt offensivt lagd vilket lämnar oönskade ytor bakom honom. I Napoli visades det tydligt att Ghoulam och Hysaj inte håller på denna nivå samtidigt som Albiol hade en riktigt dålig match emot Real. Det naturliga är ju att tränarna har gjort sina läxor här och att ytterbackarna kommer att få mer stöd än i första matchen lagen emellan. Det i sig borde resultera i större ytor centralt, vilket gör att jag tror vi får se en ännu öppnare match idag då det är två lag som frodas av att ges ytor. Det finns inget att ångra inför matchen här för Napoli och med ett Neapel i ryggen har jag svårt att se att man går ut med försiktighet i inledningen utav matchen. Real Madrid kan då fokusera på att vinna bollen för att ställa om och där är Napoli sårbara.

Överlinan har blivit nedslagen under två veckors tid och även idag har den dykt ännu mer. Jag tror det smäller direkt här och tycker vi får en fördelaktig mållina i halvtid som inte alls blivit lika påverkad oddsmässigt. Samtidigt kan mötet vara över efter 45 minuter så jag känner att halvtidslinan är fördelaktig i flera delar här.

Jag spelar Ö1.5 mål i halvtid och det till oddset 2.10 hos Unibet.

Jag kommer även att göra det, nämnligen att tro på stadens och lagets magi ikväll, men även för att jag vet vilken nivå Napoli kan uppnå även om det kommer att krävas något alldeles extra.

Napoli att gå vidare spelas lågt till 7.74 och det oddset hittas hos Pinnacle.

Lycka till ikväll!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.