Speltips: Frälsaren Zeman's låga släcks snabbt.

Helgen började bra för oss och jag tänkte ge mig direkt in i den djungel utav matcher vi har att se fram emot inför lördagen, och lördagens största värde tycker jag mig ha funnit i den intetsägande matchen emellan Sampdoria och Pescara. Med intetsägande tänker jag mest på hur man gärna blundar för en sådan här match men jag tycker verkligen prissättningen här är rejält fel ute.

Pescara sparkade under februari tränare Oddo efter en lång säsong med ständig misär. Man hade inte vunnit en endaste match på planen och tillslut fick den lilla klubben nog och tog det sorgliga beslutet att göra sig av med tränaren som lyckades att ta dem hela vägen hit upp. In klev den legenariska Zeman som har ett förflutet med klubben och vilken start han fick när Pescara tvålade dit Genoa med 5-0 i hans återkomst.

Det var den största facklan utav hopp som möjligtvis kunde tändas men lika fort släcktes den också när man förlorade emot Chievo med 2-0. Ett smickrande resultat, minst sagt. Det var en stolpe och ett bortdömt mål för Chievo däremellan och man var helt bortspelade under matchen. Inget utav den offensiva glans man visade upp emot Genoa fanns där och speglade precis vad som skär sig när det kommer till Zemans utåldrade fotbollsfilosofi. Detta dessutom emot ett överårigt Chievo som lever på att försvara sig samt dess prestationer ifrån sin 37-åriga målvakt Sorrentino, ändock var man här inte ens i närheten.

Framför allt trycktes oddsen på hemmalaget upp ordentligt inför avspark, något som faktiskt aldrig kändes rätt. Även om jag avstod då så tänkte jag inte göra det nu när just exakt samma sak håller på att ske. När Zeman tränar ett lag skjuts oddsen på överspel automatiskt ned till bottennivåer, det såg vi inte minst senast emot Chievo, ett av de målsnålaste lagen i ligan. Det är dock inte där jag tycker man ska stirra sig blind, utan att samtidigt som denna 5-0 vinst emot ett otroligt genomruttet Genoa kom så har även marknaden snabbt börjat överskattat Pescara utifrån den prestationen.

Man ställs emot Giampaolo och hans Sampdoria som faktiskt är i en riktigt bra form. Fem matcher utan förlust där segern emot Milan sticker mest ut i mina ögon, då vinsten emot Roma speglades mycket utav bortalagets försvarsmissar mer än skicklighet. 3-1 hemma emot Bologna efter nästan 80 minuters underläge var sur för oss med spel på bortalaget men visar också på vad Sampdoria kan åstadkomma så fort ett lag slutar att koncentrera sig och tappar fokus likt Bologna gjorde efter den kontroversiella straffen de fick emot sig. Här ställs man emot ett dels undermåligt lag kvalitetsmässigt, men även ett lag som lätt tappar fokus vid motgång och som är väldigt skört mentalt sett. Även om Zeman gjutit mod i dem så har jag svårt att se att inte förlusten emot Chievo tog ned dem på jorden ganska kvickt.

Sampdoria har svårt emot uppställda försvar och på hemmaplan som stora favoriter till en oddssättning under 2.00 har jag jättesvårt för de blåa, men Zeman är exakt motsatsen till uppställt försvar och därför är jag övertygad om att Sampdoria kommer att kunna profitera på detta. Laget är otroligt skickliga när de får spela på stora ytor och i min värld är risken stor för att vi får se en tvåmålseger, om inte mer likt en förnedring om Pescaralaget tappar huvudet. Det vore inte heller första gången Zeman leder sitt lag in i fördärvelse och med en skadelista där fyra nya spelare adderats hos bortalaget ser jag inte hur Pescara ska nypa poäng här.

Skulle det krisa för Sampdoria har man en bred bänk och en supersub i Shick, min förhoppning är dock att han startar och han kommer verkligen att älska att spela emot ett bortalag som tar sådana risker.

Jag spelar Sampdoria -0.75 till 1.88 hos Pinnacle.

Jag tar det även ett steg längre och spelar även Sampdoria -1.25 till 2.50 hos Pinnacle. Insatsnivåer finner ni nedanför blogginlägget. Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.